|

Göztepe'de hucüm zamanı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ikinci yarının ilk maçında pazar günü Gölbaşıspor'u konuk edecek Göztepe, sahaya çift forvetle çıkarak gol arayacak.

Yeni Şafak
11:45 - 16/01/2015 Cuma
Güncelleme: 11:43 - 16/01/2015 Cuma
DHA

Göreve geldiği günden bu yana birçok maçı tek forvet olarak oynamak zorunda kalan teknik direktör Metin Diyadin, transferlerin yapılmasıyla birlikte Ankara ekibi karşısında sistemi değiştirecek. Antalya'daki hazırlık kampında uyumlu bir görüntü ortaya koyan Ümit Tütünci ve Timur Kosovalı'yla gol arayacak sarı kırmızılılar, orta alandan ise Umut, Emre ve Serdar'la hücuma destek verecek.


Metin Diyadin, Gölbaşıspor mücadelesinde farklı bir takım görüntüsü vereceklerini ifade etti. "Rakibe nefes aldırmayacağız" diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Göztepe ikinci yarı boyunca her dakika golü düşünen bir ekip olacak. Yaptığımız transferlerle istediğimiz kadro derinliğine sahip olduk. Futbolcularımız kafamdaki sisteme de çabucak adapte olmayı başardı. Gölbaşıspor maçıyla taraftarımızı memnun eden bir oyun anlayışımız olacak" yorumunu yaptı. Sarı kırmızılılarda sakat Halil ile cezalı sol bek İsa bu maçta forma giyemeyecek. 

#Metin Diyadin
#göztepe
#Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup
9 yıl önce