|

Göztepe'den bir gün önceye alınan maça tepki

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışını yakından ilgilendiren Ankaragücü-Nazilli Belediyespor maçının cumartesi gününe alınması, Göztepeli taraftarları ayağa kaldırdı.

Yeni Şafak
14:15 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 11:22 - 22/04/2015 Çarşamba
DHA

Pazar günü İzmir'de ağırlayacakları Kırklarelispor'u mağlup edip, aynı gün Bandırmaspor'un sahasında Hatayspor'a takılması halinde bitime bir hafta kala şampiyonluğu ilan etme hesapları yapan sarı kırmızılılar, Nazilli Belediyespor'un puan kaybetmesi durumunda Hatayspor'un play off vizesini alacağını hatırlatırken şu iddialarda bulundular:



"Nazilli Belediepor, cumartesi günü deplasmanda Ankaragücü ile berabere kalsa bile Hatayspor ilk 5'i garantiliyor. Bu durumda Hatayspor, pazar günü Bandırma deplasmanında kendisini neden sıksın? Bu bize kurulmuş büyük bir tuzak."



Futbol Federasyonu'na tepki gösteren Göztepeliler, dünyanın her yerinde şampiyonluk ya da küme düşme mücadelesi veren takımların maçlarının aynı gün ve saate oynandığını hatırlatırken, "Nazilli Belediyespor karşılaşmasının hangi gerekçeyle cumartesi gününe alındığını merak ediyoruz. Futbol Federasyonu'nun yaptığı bu hatadan dönmesini ve gruptaki tüm maçların aynı gün ve aynı saatte oynanmasını istiyoruz" dediler.



Federasyon yetkilileri ise pazar günü saat 16.00'da 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği-Trabzonspor, 18.30'da da Osmanlı Stadı'nda Osmanlıspor-Kayserispor maçları oynanacağı için Ankaragücü-Nazilli Belediyespor müsabakasının cumartesi gününe alındığını duyurdular.



Açık tribün1 TL


Kırklarelispor maçı öncesi şampiyonluk hesaplarının yapıldığı Göztepe'de zorlu müsabakanın bilet fiyatları da belli oldu. Atatürk Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak karşılaşmada açık tribüne girişin 1 TL, kapalı tribün biletlerinin ise 15 TL olduğu açıklandı. Sezonun seyirci rekorunu kırmayı hedefleyen yönetim, "Tam 35" esprisine vurgu yapmak amacıyla 35 bin bilet bastırırken futbolseverlerin biletleri Göz-Göz mağazaları ile maç günü stat gişelerinden alabileceği duyuruldu.



İsa ve Halil idmanda


Göztepe'de geçen hafta oynanan Gümüşhanespor maçı öncesi idmanda tartıştıkları için teknik direktör Metin Diyadin tarafından 18 kişilik kadroya alınmayan sol bek İsa ile sol açık Halil'in takımla antrenmanlara çıktığı, iki futbolcunun Kırklarelispor müsabakasında kadroda olacağı belirtildi.



Sarı kart cezalısı olan stoperler Erkan ve Cemil ise forma giyemeyecek. Sarı kırmızılı ekipte Serdar, Umut, Hasan Hüseyin, Emre, Emrah, Ertuğrul, Timur ve Tolga ise ceza sınırında bulunuyor.

#2'nci Lig Kırmızı Grup
#göztepe
9 yıl önce