|

'Grubumuz ölüm grubu'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'da İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan gibi zorlu rakiplerle rekabet edeceklerini belirterek, "1 Dünya şampiyonu, 1 Avrupa şampiyonu ve iddialı bir Hırvatistan ile mücadele edeceğiz" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/03/2016 Pazar
Güncelleme: 09:57 - 27/03/2016 Pazar
Yeni Şafak

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası'nda ölüm grubunda olduklarını belirterek, "1 Dünya şampiyonu, 1 Avrupa şampiyonu ve iddialı bir Hırvatistan ile mücadele edeceğiz" dedi.



NTV Spor'da Türkiye'nin, EURO 2016'da İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile birlikte mücadele edeceği D Grubunu değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Hırvatistan herkesin tanıdığı atak hattı ve orta sahası var. Orta sahası Barcelona ve Real Madrid'e, hücumu ise Juventus ve Inter'e emanet. Dünyanın önemli kulüplerinde oynayan birçok oyuncusu var. Bu da kendilerine güven getirmiş. Hırvatistan bildiğimiz gibi güçlü bir takım. İspanya ve Çek'leri herkes biliyor zaten" dedi.



Milliler'den neşeli idman

A Milli Futbol Takımı, 29 Mart'ta deplasmanda karşılaşacağı Avusturya maçı hazırlıklarını sürdürdü. Önce hafif tempoyla koşu ve İstasyon çalışması yapan oyuncular, da ha sonra şut ve pas idmanı gerçekleştirdi. İki gruba ayrılan futbolcular, çift ale maç yaptı. İdman yapılan yan top çalışmasıyla sona erdi. Maçta futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Sakatlığı süren Hakan Çalhanoğlu, takım dan ayrı olarak çalıştı.


#Fatih Terim
#İspanya
#Çek Cumhuriyeti
#Avrupa şampiyonu
8 yıl önce