|

İDO iptal edilen seferler için tıkla -18 Mayıs

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde fırtına sebebiyle İDO seferleri iptal edildi. İDO iptal edilen seferleri ve detayları haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:26 - 18/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 18:28 - 18/05/2017 Perşembe
IHA
İDO iptal edilen seferler için tıkla
İDO iptal edilen seferler için tıkla

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde fırtına sebebiyle İDO seferleri iptal edildi.

İstanbul Deniz Otobüsleri’nin Bandırma - Yenikapı arasında düzenlediği deniz otobüsü seferleri Marmara Denizi’ndeki fırtına sebebiyle iptal edildi. İDO’dan edinilen bilgilere göre, bugün saat 18:30 - 18:45 ve 19:30’da karşılıklı yapılması planlanan Bandırma - Yenikapı - Bostancı ve Bostancı- Yenikapı- Bandırma seferleri ile saat 19:00’da yapılması planlanan Marmara - Avşa Adası seferleri iptal edildi.

19 Mayıs tatilinde kısa rotalarla şehirden kaçmak isteyenlere İDO’dan 73 ek sefer

İDO, 19 Mayıs tatili için toplam 73 ek sefer yapacak

İstanbul’un deniz ulaşımında 30 yıldır faaliyet gösteren İDO, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile birleşen hafta sonu tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler için ilave sefer yapacak. İDO, Yalova, Bursa, Bandırma, Marmara Adası ve Avşa gibi rotalarına toplam 73 ek sefer düzenleyecek.

Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle hafta sonu ile birleşen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatili, kısa rotalarla şehirden kaçmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat oldu. Sıcak havalarda deniz yolculuğunun ve kısa tatillerde yakın rotaların daha fazla tercih edidiğini belirten İDO yetkilileri, 3 günlük hafta sonu tatiline yönelik olarak ek seferlerle önlem aldı.

İDO, baharın en güzel zamanı olan Mayıs ayında kısa bir tatile çıkmak isteyenlerin rahat ve keyifli yolculuk etmesi için Pendik-Yalova, Yenikapı-Bandırma, Yenikapı-Bursa, Bostancı-Yenikapı/Marmara-Avşa ve Kadıköy-Yenikapı/Armutlu TK-Armutlu seferleri karşılıklı olarak artırıldı. İDO, bu rotalarda, 18 Mayıs Perşembe gününden itibaren 21 Mayıs Pazar gününe kadar 46 adet hızlı feribot/ferrycat, 27 adet deniz otobüsü seferi olmak üzere toplamda 73 ek sefer yapacak.

IDO’nun Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirdiği Eskihisar – Topçular haftasonu indirim uygulaması ise, 19 Mayıs günü resmî tatil olması sebebi ile 18 Mayıs Perşembe günü başlayacak ve uygulamanın bitiş tarihinde bir değişiklik olmayacaktır.

İDO’nun sefer saatleri için
www.ido.com.tr
adresinden detaylı bilgi alınabilir.
#İDO
#İptal seferler
#İptal edilen seferler
#Bandırma
#Deniz Otobüsü
7 yıl önce