|

İnternetin en kaliteli online ingilizce eğitimi:konusarakogren.com

İnternet ile birlikte, elimizin altında milyonlarca site ve ulaşılabilecek milyarlarca bilgi var!

Yeni Şafak
11:45 - 13/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:50 - 14/10/2016 Cuma
Diğer

Peki en çok hangi durumlarda ihtiyacımızı karşılıyoruz internette? Eğer İngilizce içeriklere bakıyorsak, yabancı dizi izliyorsak ya da sosyal medyada, 9GAG gibi sitelerde popüler olmuş bir içeriği inceliyorsak İngilizce sözlük ve çeviri hizmetleri işimize yarıyor.


Peki kaliteli bir altyapı ile geliştirilmiş, Google Translate ya da Tureng gibi rakiplerine nazaran kaliteli bir yerli çeviri hizmeti var mı?

kelimeleri anlamlarının dışında ilgili çeviri önerileri ile size sunan, internette takıldığınız İngilizce ile ilgili tüm konularda yardım alabileceğiniz bir platform olan Konuşarak Öğren sözlük, geniş bir İngilizce-Türkçe kelime-cümle veritabanına sahip. Bu sayede kolay bir şekilde çeviri yapabilir, takıldığınız her sözcüğü anında öğrenebilirsiniz. İsterseniz bilgisayarınızdan, isterseniz de akıllı telefonunuzdan giriş yapabilirsiniz.



İngilizcede yolda kalmayın: Aradığınız her sözcük ve cümleyi çevirin


Geniş

sinde binlerce kelime, bu kelimelerin farklı karşılıkları ve anlamları var. Normal bir sözlükte, size tek bir karşılık gelebilir ancak Konuşarak Öğren, gelişmiş İngilizce çeviri sistemi ile Türkçe-İngilizce anlam karışıklıklarını da ortadan kaldırıyor. Hemen bir deneme yapmak için, Konuşarak Öğren sözlük yazabilir, siteye girebilirsiniz. Saniyeler içinde tüm cümle, en ilginç kelimeler tüm karşılıkları ile geliyor.



İngilizce eğitiminde başarısını kanıtlamış bir model:Konuşarak Öğren


Sözlük ve çeviri hizmetinin yanı sıra, Konuşarak Öğren'i farklı kılan ve başarıya kavuşturan esas yönü ise İngilizce eğitimindeki farkı. Çevrimiçi şekilde bilgisayar üzerinden görüntülü-sesli konuşma ile İngilizce öğreten platformda bu güne kadar on binlerce kişi ders aldı, İngilizcelerini geliştirdi.


Kağıt kalemle, soru çözmekle İngilizcenin çok yüksek seviyelere ulaşmasının zorluğunu bilen girişimciler tarafından kurulmuş Konuşarak Öğren, ana dili İngilizce olan eğitmenler ile öğrencileri görüştürerek, onların kendilerini İngilizce olarak ifade etmesini, İngilizce olarak düşünmesini ve bu sayede İngilizce düzeylerini geliştirmesini sağlıyor.


e giriş yaparak İngilizce-Türkçe çeviri servisine, keyifli konuların yer aldığı Konuşarak Öğren Blog'a ve hepsinden önemlisi, anında bilgi alabileceğiniz 'konuşarak İngilizce öğrenme' hizmetine ulaşabilirsiniz.



#dil
#eğitim
#ingilizce
8 yıl önce