|

iOS 10.1.1 kapanma sorunu ve çözümü!

iPhone 6S cihazlarda kapanma sorunu yaşanıyor. Apple İOS 10.1.1 güncellemesiyle telefonlar kendiliğinden kapanma sorunu yaşıyorlar. iPhone kullanıcıları, İOS 10.1.1 güncelemesi sonrasında meydana gelen kapanma sorunu hakkında acilen çözüm bulunmasını bekliyor. İşte iPhone kapanma sorunu ile ilgili ayrıntılar ve gelişmeler...

Yeni Şafak
11:30 - 29/11/2016 Salı
Güncelleme: 11:35 - 29/11/2016 Salı
Diğer

iPhone 6S cihazlarda yaşanan batarya sorunu ile uğraşan Apple şimdi de iOS 10.1.1 güncellemesi bulunan telefonlarının kendiliğinden kapanma sorunu ile karşı karşıya kaldı. Şirketin forum sayfalarına şikayetlerini bildiren iPhone kullanıcıları, sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.



Apple iPhone 7 ile birlikte iOS 10 işletim sistemini kullanıma sunmuştu. Güvenlik açıkları ve bazı sorunları gidermek için yayınladığı güncellemeler bir yeri onarırken diğer bir taraftan şikayetlerin çığ gibi büyümesine neden oluyor.



Apple'ın en son yayınladığı iOS 10.1.1 güncellemesinde ise şarj problemi ortaya çıktı. Güncelleme yapıldıktan sonra kullanıcılar, telefonlarında yüzde 30 şarj olmasına rağmen kapandığını ifade etti.



Apple'ın forumunda bu hakkında birçok kullanıcının şikayeti bildirmesi, sorunun birkaç kullanıcı ile sınırlı olmadığını gözler önüne seriyor. Problemlere hızlı çözüm getirmesiyle tanınan şirket söz konusu sorun hakkında bakalım ne zaman güncelleme yayınlayacak.

#Apple
#iOS
#iOS 10.1.1 kapanma sorunu
#iPhone 6S
7 yıl önce