|

Juventus Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda?

Juventus Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanşında sahasında Juventus ile karşılaşacak Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique, 5 gol atarak üst tura çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Yeni Şafak
17:00 - 18/04/2017 Salı
Güncelleme: 17:05 - 18/04/2017 Salı
Diğer
Juventus ​Barcelona​ maçı ne zaman hangi kanalda?​ sorusunun yanıtı haberimizde.
Juventus ​Barcelona​ maçı ne zaman hangi kanalda?​ sorusunun yanıtı haberimizde.

İspanyol teknik adam, yarınki Juventus karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda ilk maçta aldıkları 3-0'lık mağlubiyete rağmen turu geçmek için sahada tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirtti.

Risk alacaklarını vurgulayan Enrique, "Rakibin çok seçeneği olabilir ama bizim sadece tek bir opsiyonumuz var, o da saldırmak. Turu geçmenin yollarını arayacağız. İlk golü atarsak, Nou Camp taraftarı ikinciyi atar, üçüncü de kendiliğinden gelir. Maç boyunca taraftarın desteği çok önemli. Nou Camp'ın titremesini istiyoruz. Maçın son dakikasına kadar hep birlikte olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Juventus Barcelona maçı ne zaman hangi kanalda?

Dev mücadele 19 Nisan Çarşamba günü Camp Nou'da oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadele Tivibuspor'dan canlı yayınlanacak.

Luis Enrique, önceki turda Paris Saint Germain'e (PSG) karşı ilk maçta 4-0'lık yenilginin ardından tarihi bir geri dönüşle alınan 6-1'lik galibiyetin Juventus karşısında tekrarlanmaması için hiçbir neden olmadığını öne sürerek, "Tarihi bir gece yaşamak için her şey mümkün. Hedefimiz 5 gol atmak." diye konuştu.

Toplantıya katılan Barcelonalı futbolcu Andres Iniesta ise ilk maçta iyi bir performans sergileyemediklerini hatırlatarak, "İlk maçta hiç iyi bir şey yapamadık. 3-0 çok kötü bir sonuç ama tur halen bitmiş değil. Şampiyonlar Ligi'nde ikinci kez geri dönüş yapmak çok zor ama bunun için gücümüz, gerekli motivasyonumuz ve kaliteli futbolcularımız var. Ne kadar erken gol bulursak o kadar iyi. Ama yine de gol konusunda çok saplantılı olmamalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Arda kadroda yer alabilir

FIFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'nin Finlandiya'ya karşı oynadığı milli maçta sakatlanan ve 3 haftadır sahalardan uzak kalan Barcelonalı Arda Turan'ın da karşılaşmada kadroya girmesi bekleniyor. Katalan temsilcisinde takımla antrenmanlara çıkan ve sorun yaşamayan Arda'nın yanı sıra tedavileri sona eren Javier Mascherano ve Jeremy Mathieu'nun da kadroya girme olasılıkları bulunuyor.

#Andres Iniesta
#Barcelona
#Barcelona Juventus
#UEFA Şampiyonlar Ligi
#Juventus
7 yıl önce