|

Kahramanmaraş Yerel Haber: Zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

Kahramanmaraş Yerel Haber: Göksun tünellerindeki kaza, güvenlik kameralarınca da görüntülendi. İşte Kahramanmaraş yerel haberleri...

Yeni Şafak
14:27 - 30/07/2017 Pazar
Güncelleme: 14:30 - 30/07/2017 Pazar
AA
İşte Kahramanmaraş yerel haberi...
İşte Kahramanmaraş yerel haberi...

Kahramanmaraş Yerel Haber: Kahramanmaraş'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Aykut Karaoğlan (27) idaresindeki 46 F 5920 plakalı otomobil, Kahramanmaraş-Kayseri karayolu Göksun tünellerinde duvara çarparak yol ortasına savruldu.

Kazaya, arkadan gelen Mevlüt Karakuş'un (32) kullandığı 46 BE 404 plakalı otomobil ile Muharrem Zedeli (63) idaresindeki 46 E 3584 plakalı otomobil de karıştı.

Yaralanan sürücüler ile araçlardaki 3 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Muharrem Zedeli, Göksun Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaza, tüneldeki güvenlik kameralarına da yansıdı.

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Kahramanmaraş’ta ormanlık alanlarda uyuşturucu kullanıcılarına yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı, 850 gram esrar ele geçirildi.Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Büğlek Mahallesi ormanlık alanda uyuşturucu kullanıcılarına yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda, daha önce takibe alınan 5 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerinde yapılan aramada kullanıma hazır 850 gram esrar ele geçirildi.Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü

Kahramanmaraş’ta feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Elbistan-Çoğulhan karayolunun Doğan Mahallesi çıkışında iki otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı. Kazada 3 kişinin hayatını kaybettiği otomobil, kağıt gibi ezildi.Kaza, saat 15.30 sıralarında Elbistan-Çoğulhan karayolunun 12. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, mahalle içinden Elbistan-Çoğulhan karayoluna çıkış yapmak isteyen Yusuf Güvel’in kullandığı 40 LE 743 plakalı otomobille, Çoğulhan’dan Elbistan istikametine ilerleyen B.G. yönetimindeki 06 V 3795 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yol kenarına savrulan ve yan yatarak tel örgülere takılan otomobil, kağıt gibi ezildi.

Tavan kısmı tamamen çöken ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Güvel ile Mustafa Erdoğan ve Celal Küçük araç içerisinde sıkışarak yaşamını yitirdi. Can pazarının yaşandığı olayda aynı araçtaki Ayşe Güvel ve Bekir Küçük ise kazayı yaralı olarak atlattı. Araçta sıkışan yaralılara ilk müdahale çevreden yetişen vatandaşlar tarafından yapıldı. Olay mahalline çağrılan itfaiye ekipleri, Güvel ve Küçük’ü sıkıştıkları yerden çıkardı. 112 Acil Servis ambulansları ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayşe Güvel’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Tel örgüleri parçalayarak tarlaya giren diğer otomobilin sürücüsü B.G. de aynı hastanede tedavi altına alındı.Kazada hayatını kaybeden Yusuf Güvel, Mustafa Erdoğan ve Celal Küçük’ün cansız bedenleri, araçtan güçlükle çıkarılabildi. Cenazeler, Cumhuriyet Savcılığının ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


#Kahramanmaraş
#Trafik kazası
#Kahramanmaraş Yerel Haber
7 yıl önce