|

Kısa ve değişik 2016 Kadir Gecesi mesajları - Bugün Kadir Gecesi!

Kısa ve değişik 2016 Kadir Gecesi mesajlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Bugün mübarek Kadir Gecesi. Sizler için sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa ve değişik 2016 Kadir Gecesi mesajlarını hazırladık.

Yeni Şafak
08:26 - 1/07/2016 Cuma
Güncelleme: 05:33 - 1/07/2016 Cuma
Diğer

Kısa ve değişik 2016 Kadir Gecesi mesajlarını sizler için hazırladık. Her özel günde olduğu gibi bugün de en güzel mesajları bizden öğreneceksiniz. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu özel gecede yapılan ibadetlerin kat kat daha fazla sevabı bulunmaktadır. Yapılan duaların çok büyük anlamı bulunmaktadır. Sizler de sevdikleriniz için dua edebilir ve onlardan dua isteyebilirsiniz. Onlara en güzel Kadir Gecesi mesajları göndererek unutmadığınızı anlatabilir ve onların da dualarında yer alabilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz kısa ve değişik

2016 Kadir Gecesi mesajları




KADİR GECESİ MESAJLARI RESİMLİ


Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar. HADİS”İ ŞERİF.



Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi. Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.



Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.



Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla”ya sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun



Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kadir geceniz mübarek olsun



Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının percerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun, Kadir Geceniz kutlu olsun.




Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice Kadir Gecelerine.



İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kadir Gecenizi Kutlarım.



Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun….



Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e! Kadir Geceniz kutlu olsun.



Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi”nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.




Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.



Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Hayırlı Kadir Geceleri.



Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi”nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!



Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun.



Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.





Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun!



Oruçlu için iki sevinç vardır: Biri, orucu açtığı zamanki sevincidir; diğeri de Rabbi'ne kavuştuğu zamanki sevincidir. Oruçlunun ağzından çıkan koku, Allah indinde misk kokusundan daha hoştur. Kadir Geceniz Mübarek Olsun…



Kadir Geceniz mübarek olsun! Kalpleriniz imanla dolsun! Hayırlı İyi Kandiller…



Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.



Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Kadir Geceniz mübarek olsun.



Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..



Yüzünden gülücük, kalbinden sevgi, bedeninden sağlık, çevrende dostluk, ömründen huzur ve neşe eksik olmasın! Hayırlı Kandiller.




KADİR GECESİ İLE İLGİLİ HADİSLER


Peygamberimiz Kadir Gecesi ile ilgili hadisinde şunları söyler:


-“Kim inanarak ve sırf Allah rızası için Kadir Gecesi'nde kalkarsa geçmiş günahları bağışlanır.”



Peygamber efendimiz Kadir Gecesinde namaz kılmış, Kur'an okumuş, dua ve tefekkürde bulunmuştur.



Peygamberimizin bir başka Kadir Gecesi hadisi de şöyledir;


- “Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan ondan nasibini almıştır.”





“Biz onu Kadir gecesi indirdik. Kadir gecesi nedir, bilir misin sen? Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır. Meleklerle Ruh o gece Rabblerinin izniyle her iş için iner de iner. Tam bir esenliktir o gece, tâ tan yeri ağarıncaya kadar.”

(Kadîr sûresi, 1-5)


“Biz Kur'an'ı kutlu bir gecede indirdik.”

(Duhân sûresi, 3)



KADİR GECESİNİ RAMAZAN'IN SON 7 GECESİNDE ARA


Kısa ve değişik 2016 Kadir Gecesi mesajlarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Bugün mübarek Kadir Gecesi. Sizler için sevdiklerinize gönderebileceğiniz kısa ve değişik 2016 Kadir Gecesi mesajlarını hazırladık.




#Kadir Gecesi
#Kadir Gecesi mesajları
#Kadir Gecesi SMS'leri
8 yıl önce