|

Koray Günter için gündem olan yorum: Hayvan gibiymiş

Galatasaray'dan yaz transfer döneminde ayrılan Koray Günter, İtalya Serie A takımlarından Genoa'ya transfer olmuştu. İtalya'da forma şansı bulmaya başlayan ve teknik ekibin beğenisini kazanan Günter için takım arkadaşı ilginç bir çıkış yaptı. Davide Biraschi yaptığı açıklamada "Koray Günter, fizik olarak hayvan gibi. Geçen sezon Galatasaray'da az oynamış ama büyük bir potansiyele sahip olduğunu hemen gördük" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
16:05 - 18/09/2018 Salı
Güncelleme: 17:34 - 18/09/2018 Salı
Yeni Şafak
Koray Günter, sezon başında Serie A ekibi Genoa'ya transfer olmuştu.
Koray Günter, sezon başında Serie A ekibi Genoa'ya transfer olmuştu.

Galatasaray'la sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrılan Koray Günter, Serie A ekibi Genoa'ya transfer olmuştu. İtalya'da forma şansı bulmaya başlayan ve dikkatleri üzerine çeken oyuncu için takım arkadaşı Davide Biraschi yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı.

Biraschi, "Fizik olarak hayvan gibi. Geçen sezon Galatasaray'da az oynamış ama büyük bir potansiyele sahip olduğunu hemen gördük. Koray'ı tebrik ediyorum" diye konuştu.

  • Koray Günter, 2014 yılında Borussia Dortmund'dan Galatasaray'a 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 24 yaşındaki oyuncu, 2017-2018 sezonu sonunda kontratının bitimiyle Serie A'ya gitti.


#Galatasaray
#Koray Günter
#Genoa
6 yıl önce