|

Liverpool Real'in yıldızına talip

Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un teknik direkörü Jürgen Klopp, Real Madrid’te fazla forma şansı bulamayan genç golcü Jese Rodriguez’i transfer etmek istediği iddia edildi.

Yeni Şafak
14:24 - 21/02/2016 Pazar
Güncelleme: 14:34 - 21/02/2016 Pazar
Diğer

İngiltere Premier Lig'de iyi bir sezon geçirmeyen Liverpool, gelecek yıl daha iddialı bir kadroya sahip olabilmek için girişimlere başladı. Sporcope'un haberine göre. Teknik direktör Jürgen Klopp'un isteği doğrultusunda yapılan çalışmalarda transfer listesinin başında yer alan isimlerden biri Real Madrid'in genç oyuncusu Jese Rodriguez olduğu öne sürüldü.



Forma şansı bulamıyor

Real Madrid'te fazla forma şansı bulamaması nedeniyle ocak transfer döneminde transfer olacağı dedikoduları çıkan Jese, takımda kalmayı tercih etmişti. Ancak ilk 11'de yer almakta zorlanan 22 yaşındaki hücum oyuncusu iyi bir teklif gelmesi durumunda yazın başka bir takıma gidebilir. Genellikle oyuna sonradan giren Jese, son olarak Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi 2. turunda Roma'yı deplasmanda 2-0 yendiği maçta 82. dakikada oyuna girip 86. dakikada da takımının 2. golünü kaydetmişti.



Hücum hattına takviye

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Jürgen Klopp genç oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Yaz transfer sezonu için ciddi bir bütçe ayrılan Liverpool'da Jese Rodriguez için 30 milyon euro gözden çıkarıldı. İspanyol forvetin başka talibi çıkmaması durumunda adaya gitmesi bekleniyor.






#jurgen kloop
#liverpool
#Jese Rodriguez
#transfer
8 yıl önce