|

Lyon - Beşiktaş maçında ilk 11'ler belli oldu

Lyon Beşiktaş maçının ilk 11'leri belli oldu. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Fransız ekibi O. Lyon ile karşılaşacak.

Yeni Şafak
18:18 - 16/04/2017 Pazar
Güncelleme: 18:19 - 16/04/2017 Pazar
DHA
Lyon - Beşiktaş maçında ilk 11'ler belli oldu
Lyon - Beşiktaş maçında ilk 11'ler belli oldu
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Fransız ekibi O. Lyon ile karşılaşacak.

Lyon Stadı'nda saat 22:05'te başlayacak mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Javier Rodriguez ve Pau Cebrian Devis yapacak. Teodoro Sobrino dördüncü hakem olacak.
İki takım da sahaya şu 11'lerle çıkacak;

O. LYON: Lopes, Rafael, Mammana, Diakhaby, Morel, Tousart, Tolisso, Fekir, Ghezzal, Valbeuena, Lacazette,

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Cenk

Beşiktaşlı taraftarlara biber gazlı müdahale-
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Lyon ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma öncesi bazı olaylar çıktı. Polis, Beşiktaşlı taraftarlara biber gazıyla müdahale etti.UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, Fransa deplasmanında bu akşam Lyon ile karşılaşacak. Mücadele öncesi maçın oynanacağı stadyuma doğru harekete geçen bir grup Beşiktaşlı taraftara, Lyonlu taraftarlar sataştı. Karşılıklı taş ve şişelerin atıldığı olaylara polis müdahale etti. Güvenlik güçlerinin siyah-beyazlı taraftarların üzerine biber gazı atması ve sert müdahalesi tepkilere neden oldu.
Candaş Tolga Işık'tan "bordo forma" açıklaması -
Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, UEFA'nın inisiyatifiyle bu akşam oynanacak Olympique Lyon maçında bordo forma giyeceklerini söyledi.
Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulübün Olympique Lyon maçında bordo forma ile mücadele edeceğini açıklamasının ardından sosyal medyada yapılan eleştirilerle ilgili, "UEFA forma seçiminde önceliği ev sahibi ekibe veriyor. Rakibimiz beyaz forma ile oynamak istediği için bize siyah ve bordo forma ile mücadele etme seçeneği kaldı. Ancak, siyah-formamızın kollarında beyaz renk olduğu için yetkililer buna izin vermedi. UEFA, bordo forma ile oynamamız yönünde inisiyatif kullandı." diye konuştu.

Beşiktaş'ın her formasının değerli olduğunu vurgulayan Işık, "Bizim formamızda Beşiktaş'ın logosu ve şanlı Türk bayrağı bulunuyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bütün vatandaşlarımız bu akşam Beşiktaş'ın başarısı için kenetlenmiş durumda. Burada maç saatinde 30 bin seyirci bekleniyor. Olympique Lyon karşısında avantajlı bir skor alarak, İstanbul'a sevinçli dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Genesio: "Beşiktaş karakterli bir takım" -
Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Beşiktaş’ın karakterli bir takım olduğunu söyledi.UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Lyon’da Teknik Direktör Bruno Genesio, basın toplantısı düzenledi.Beşiktaş’ın iyi bir takım olduğunu belirten Genesio, "Beşiktaş gerçek bir takım, karakterli bir takım ve beraber oynayan bir takım. Yine de zor bir maç olacağını düşünüyorum. Daha çok taktik çalışmaları yaptık" dedi.Bir basın mensubunun eledikleri Roma ile Beşiktaş’ı kıyaslamasını istemesinin ardından, tecrübeli teknik adam,"Beşiktaş, Roma’dan iyi veya kötü diyemem. Bireysel anlamda daha az yetenekliler ama çok iyi yardımlaşıyorlar" açıklamasında bulundu.
#Lyon
#Beşiktaş
#UEFA Avrupa Ligi
#ilk 11'ler
7 yıl önce