|

Melo'dan Inter açıklaması

Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı Melo, İtalyan ekibi Inter’den teklif almadığını belirterek, “Galatasaray ile sözleşmem var ancak ben de geleceğimi düşünmek zorundayım” dedi.

Yeni Şafak
16:54 - 1/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:58 - 1/06/2015 Pazartesi
IHA

Kimsenin sezon başında şampiyon olacaklarına inanmadığını ifade eden Felipe Melo, “Şampiyonluk yolunda zor zamanlar yaşadık. Kimse bizim şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Çok önemli bir şampiyonluk kazandık" dedi. Yaşadığı sakatlığın ardından kısa sürede takıma dönmesiyle ilgili olarak ise Melo, “Sivasspor maçından önce oynayamadım, ayağımı hissetmedim. Daha sonra da ameliyat olma kararı çıktı. Tabii ki, çok gereksiz konuşanlar da oldu. Bana çok uzun zaman biçtiler. Tanrıya şükür ki, kısa sürede dönebildim. Bunun sırrı tamamen Tanrıya inanmak" diye konuştu.



“INTER'DEN TEKLİF ALMADIM”

Takım arkadaşlarını ve Galatasaray'n Kulübü'nü Twitter'dan takip etmeyi bırakmasına ilişkin sorulan bir soruya da Melo, “Bu benim özel hayatım ve kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca Inter'den de hiçbir teklif almadım. Bu haberler sadece gazetelerde yazıyor ancak doğru değil. Mancini'nin benim hakkımda söylediği iyi şeyler var. Zaten bunun için çalışıyoruz. Güzel sözler duymak için. Galatasaray ile sözleşmem var ancak ben de geleceğimi düşünmek zorundayım. Benim odaklandığım Galatasaray. Kimse kupa finalinin kolay olacağını sanmasın. O maç da çok zor olacak" diye konuştu.




#melo
#ınter
#transfer açıklaması
9 yıl önce