|

Microsoft çalışanı sunum sırasında Edge hata verince Chrome kurdu

Bir Microsoft çalışanı sunum yaparken yaşadığı sorunlar nedeniyle rakip firma olan Google’ın tarayıcısı Chrome’u yükleyerek sunuma devam etti. Bu ilginç olay internette çok konuşulacağa benziyor.

Yeni Şafak
15:34 - 31/10/2017 Salı
Güncelleme: 15:38 - 31/10/2017 Salı
Yeni Şafak
Microsoft sunumu sırasında Google Chrome'un yüklenme anı.
Microsoft sunumu sırasında Google Chrome'un yüklenme anı.

Microsoft dünya çapında tanınan bir yazılım devi olarak biliniyor. Ancak konu internet tarayıcısına geldiği zaman çuvallayan firmanın bir çalışanı sunum yaparken sıra dışı bir şey yaptı. Microsoft’un Azure isimli hizmetinin sunumu sırasında Edge tarayıcısının sürekli hata vermesi nedeniyle sunuma Chrome tarayıcısı ile devam etti.

  • Bu ilginç olayla ilgili en çarpıcı şey ise sunumun YouTube’a Microsoft Ignite hesabından yüklenmiş olması. Aşağıdaki videoda sunumun tamamı yer alıyor. Bahsi geçen olay ise 37. Dakikada gerçekleşiyor.

Sunum yapan çalışan Microsoft Edge tarayıcısının sürekli olarak hata vermesinden sıkılınca bilgisayara Google Chrome’u indirerek yüklüyor. Bu işlemi yaparken sunumu dinleyenler arasında gülüşmeler ve alkış sesleri yükseliyor. Microsoft çalışanı yükleme esnasında ekranda çıkan ‘Kullanım istatistiklerini paylaşarak Google Chrome’u daha iyi yapmak ister misiniz?’ seçeneğini kapatıyor.

Tüm bu aksaklıklara rağmen Microsoft çalışanı sunumuna 3-4 dakika ara verdikten sonra kaldığı yerden Chrome ile devam ediyor. Sunumu yapan kişiye baskı altında doğru kararlar verebildiği için tebriklerimizi iletiyoruz.

#Chrome
#Microsoft
#Edge
6 yıl önce