|

Muradiye Şelalesi'nde 1 öğrenci boğuldu, 1 öğrenci kayıp

Muş'un Bulanık İlçesi'nden gezi için Van'ın Muradiye İlçesi'ne gelen Muradiye Şelalesi'ne giren 3 öğrenciden Özcan Dağşın boğularak öldü, Özcan Cantepe kayboldu, Murat Mutlu ise son anda kurtuldu.

Yeni Şafak
10:30 - 5/06/2016 Pazar
Güncelleme: 07:32 - 5/06/2016 Pazar
Diğer

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Muş'un Bulanık İlçesi Said Nursi Anadolu Lisesi'nden 3 öğretmen ve 13 öğrenci Van'ın Muradiye İlçesi'ne dün gezi düzenledi. Gezi programında bulunan Muradiye Şelalesi'ne gelen öğretmen ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada öğrencilerden Murat Mutlu, Özcan Daşğın ile Özcan Cantepe, Muradiye Şelalesinin hemen dibinde oluşan gölete girdi.


ÇAMURA BATTILAR

Öğrenciler dibi çamurlu gölette bir anda kendilerini can pazarında buldu. Çevredekilerin yardıma koştuğu öğrencilerden Murat Mutlu son anda göletten çıkmayı başarırken, Özcan Daşğın ile Özcan Cantepe su yüzüne çıkamadı.


Arama kurtarma çalışması başlatan ekipler bir süre sonra Özcan Dağşın'ın cansız bedenini sudan çıkardı, ancak tüm aramalara karşın Özcan Cantepe'ye ulaşılamadı. Bu sabah gelen dalgıçlarla, şelale göletinde kaybolan Cantepe'yi arama çalışmaları sürdürülüyor.




#Muş
#Muradiye
#Özcan Daşğın
#Özcan Cantepe
8 yıl önce