|

Oğuzhan: Galatasaray benden korksun

Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalısı Atiba'nın görevini üstlenmesi beklenen Ozi, "Bizde kimin oynadığı değil, oynayacak futbolcunun elinden geleni yapması esastır. Rakipten çekinmiyoruz" dedi

Yeni Şafak
10:33 - 3/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 08:36 - 3/01/2015 Cumartesi
Diğer

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde Necip Uysal'ın sakatlıktan yeni çıkması ve Kerim Frei'ın defansif yönünün zayıf olması nedeniyle gözler Oğuzhan Özyakup'a çevrildi. Kırmızı kart cezalısı Atiba'nın yerine Veli ile birlikte ön liberoda görev yapması beklenen Oğuzhan, "Ben hazırım, hocam görev verirse Beşiktaş'ın kazanması için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim" dedi. Kendileri için başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ve 2015'in ilk derbisini kazanıp, yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini belirten Oğuzhan şöyle devam etti:


MORALİMİZ DE HAVAMIZ DA SÜPER


"Şu anda takım olarak çok iyiyiz. Başkanımız Fikret Orman, ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi ve A takımdan sorumlu yöneticimiz Mete Vardar hep bizimle birlikte.Personel de öyle… Maçta kimin oynadığı önemli değil. Bizde oynayacak olan futbolcunun elinden geleni yapması esastır. Moralimiz de havamız da süper.Galatasaray'dan korkmuyoruz. Biz değil onlar bizden korksun. İnanıyorum ki bu maçı kazanıp şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşacağız. Seyircimizin desteği çok önemli. Onları Olimpiyat'a bekliyoruz." 
#oğuzhan özyakup
#galatasaray
#beşiktaş
#derbi
9 yıl önce