|

'Olmuyor Fener'

Denizli'nin "Her kulvarda yarışmaya hazırız" dediği Fenerbahçe alarm veriyor. Yeni transferlerin ilk 11'i zorlayamaması, savunma ve forvette yaşanan sıkıntılar zorlu maçlar öncesi güven vermiyor.

Yeni Şafak
00:00 - 10/09/2001 Pazartesi
Güncelleme: 19:06 - 25/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Fenerbahçe, ligin ilk 4 haftasında oynadığı futbolla alarm verdi. Lig ve Avrupa'da bu ay zorlu maçlarda puan mücadelesi vermeye hazırlanan Fenerbahçe, oynadığı futbolun yanısıra aldığı istikrarsız sonuçlarla da camiayı tedirgin ediyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin "Bu sezon her kulvarda yarışmaya hazırız" dediği F.Bahçe, 4 maçta 7 puan toplarken, kalesinde de 5 gol gördü. Ayrıca geçen sezon evinde devleşen, ancak deplasmanlarda 26 puan bırakarak dış saha korkusu yaşayan Sarı-lacivertliler, İstanbul ve Kocaelispor maçların da da 5 puan kaybetti.



Yeniler form tutamadı


Fenerbahçe, diğer sorunu da oynatamadığı yeni transferlerinde yaşıyor. Ümit Özat dışındaki futbolcuların ilk 11'i zorlayamadığı Sarı-lacivertli takımda, Oktay üç, Hakan Bayraktar iki, Ceyhun ise bir kez 18 kişilik maç kadrosuna girerken, Ali Akdeniz'in daha siftahı yok. Geçen yılki kadrodan Andersson, Ali Güneş gibi futbolcuların formsuzlukları, Rapaiç'in bitmeyen sakatlık problemleri F.Bahçe'yi zorlu hedefler öncesi bekleyen en büyük sıkıntı. Onbirde forma giyen savunma ve forvet oyuncularının da istenen düzeye gelmemesi F.Bahçe'yi bekleyen tehlikeler arasında.



'Geçmişi unutun'


TEKNİK direktör Mustafa Denizli, Kocaeli maçından sonra futbolcularıyla yaptığı toplantıda "Kocaelispor maçı geriye kaldı. Artık bu maçı unutup, önümüze bakalım. Zor maç olmasına rağmen 3 kez öne geçtik. Ancak Fenerbahçe'ye yakışmayan goller yedik" dediği öğrenildi. Denizli, çarşamba günü Leverkusen'i yenerek Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istediklerini de söyledi.



Almanya'ya gidiyorlar


ŞAMPİYONLAR Ligi F Grubu'nda mücadele edecek olan Fenerbahçe, bugün Almanya'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, Çarşamba günü Bayer 04 Leverkusen ile deplasmanda yapacakları Şampiyonlar Ligi ilk maçı için bugün saat 11.00'de Almanya'ya hareket edecek. Bu arada F.Bahçe'li futbolcular, başkan Yıldırım ve Denizli ile birlikte Rahmi Koç müzesini ziyaret ettiler.



#Fenerbahçe
#Mustafa Denizli
23 yıl önce