|

Satılık dombıra! Var mı alan?

Atatürk Havalimanı terminali ve uçaklarda unutulan aralarında bilgisayar, cep telefonu gibi birbirinden ilginç ürün ve eşyalar, Avcılar'da bir dükkanda satışa sunuldu. Bu eşyaların en ilgi çekeni ise müzik aleti dombıra oldu.

Yeni Şafak
08:12 - 26/04/2015 Pazar
Güncelleme: 05:33 - 26/04/2015 Pazar
Yeni Şafak

Atatürk Havalimanı terminali ve uçaklarda unutulan eşyalar satışa çıktı. Bilgisayar, fotoğraf makinesi, cep telefonu gibi eşyalar Avcılar'da bir dükkanda satışa sunuldu. Büyük çoğunluğu valizlerden çıkan elektronik cihazlar, giyim eşyaları, kozmetik ve değişik ürünler, piyasanın altında fiyatlarda satılıyor. Vatandaşlar, aralarında torna tezgahı, tabak takımı, el yapımı dombıranın da bulunduğu ürünlere büyük ilgi duydu.



Unutulan eşyaların arasında en ilginç olanı ise bir dombıraydı. Nadiran ülkemizde, yaygın olarak da Tataristan, Özbekistan, Tacikistan, Kazakistan gibi Orta Asya ülkelerinde yaygın olarak kullanılan dombıra vatandaşların da ilgi odağı oldu.



Havalimanında unutulan valiz ve eşyaların ihalesini alan Aziz Korkmaz, Avcılar Marmara Caddesi Çağatay İş Merkezi'ndeki iş yerinde, "Unutulan eşyalar arasında genellikle valizler var. Bunların içinden de paketi açılmamış cep telefonları, tabletler, kulaklıklar, orjinal parfümler oluyor. Ama bu dombıra en ilginç ürün oldu. Bir tek bunu satmayı düşünmüyoruz " dedi.



Unutulan eşyalar arasında bulunan akıllı cep telefonları 400-600 lira arasında alıcı bulurken, piyasa fiyatı 250 liranın üzerindeki parfümler 80 ile 100 lira arasında satılıyor. Güneş gözlükleri 20 liradan satılırken, tabletler piyasa fiyatının yarısı kadar etikete sahip.





#Dombıra
#Atatürk Havalimanı
#Unutulan eşyalar
#Aziz Korkmaz
9 yıl önce
default-profile-img