|

Sürpriz ziyaretler aileleri mutlu ediyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte evlerinde ziyaret ettikleri ailelerin sorunlarını dinledi. Desteğe ihtiyacı olan ailelere her türlü desteği vereceklerini ifade eden Milletvekili Koçer, her zaman ailelerin yanında olduklarını söyledi.

Yeni Şafak
11:17 - 1/07/2016 Cuma
Güncelleme: 08:18 - 1/07/2016 Cuma
Diğer

Çıksorut bölgesi yeni mahallede ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yardıma muhtaç ailelerin evlerine misafir oldu. Her türlü desteği vereceklerini ifade eden Milletvekili Koçer, her zaman ailelerin yanında olduklarını söyledi. Ziyaret ettiği evlerde çocuklar ile yakından ilgilenen Milletvekili Koçer, çocuklara çeşitli hediyeler sundu.


Gerçekleştirdiği ziyaretler sonunda açıklamalarda bulunan Milletvekili Koçer, “Ramazan ayı dolayısıyla fırsat buldukça yaptığımız gezilerden bir tanesini de bugün Şehitkamil bölgemizde gerçekleştiriyoruz. İftar öncesi ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Şuan Cemil beyin evine konuk olduk. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte ailelerimizin istek ve sıkıntılarını dinledik. Yardımcı olabileceğimiz konularda da elimizden geleni yapacağız. Bugün yapmış olduğumuz ziyaretler çerçevesinde vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini ile şikayetlerini, çıkarmış olduğumuz yasaların sahadaki sonuçlarını görme imkanımız oldu. Bunlar çok faydalı oluyor bizim için. Çünkü AK Parti olarak vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere çok fazla kanun çıkardık, çok fazla destek var. Bu destekler yerine ulaşıyor mu, engelli vatandaşlarımıza yaşlılarımıza evde bakıma muhtaç vatandaşlarımıza devletimiz el uzattı. Bunlar tabi yerine ulaşıyor mu, bunlardan memnuniyet nedir, başta bir talep ve istekleri var mı, bütün bunları yerinde tespit ediyoruz. Bu tür ziyaretler bizim için çok önemli. Şehitkamil Belediyemizin özellikle vatandaşlarımızla olan münasebetlerini burada görme imkanımız oldu. Ben Başkanımıza ve Şehitkamil Belediyemizin bu konuyla ilgili birimine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bakıma muhtaç vatandaşlarımızla ilgili bütün AK Parti Belediyelerinin yapmış olduğu destekler ve yardımlar önemli. Bu anlamda ben tekrar Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, “İftar öncesi ziyaretlerimizi her gün gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Bugün de Milletvekilimiz Nejat beyle Hayriye teyzemizi evinde ziyaret ettik. Hayriye teyzemizin de sıkıntı ve isteklerini dinledik. Sıkıntıları var o konuda yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Tabi devletin imkanlarını, milletimizin hizmetine sunmaya gayret gösteriyoruz. Devletimizin bu imkanlarından maksimum yararlanmaları adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Diğer taraftan Gıda Bankamıza kayıtlı ailemizin ihtiyaçlarını rutin olarak karşılıyoruz. Ramazan ayı nedeniyle ziyaret edelim dedik. Onların hayır duasını almaya geldik. Burada çocukların ihtiyaçları, hanım teyzemizin ihtiyaçları, eşinin engelli olması münasebetiyle onun sıkıntıları var. Yine engelli bir çocukları var. Onların meselelerini çözmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben tekrar hayırlı uzun ömürler diliyorum Hayriye teyzeme, dualarını eksik etmesinler üzerimizden inşallah" diye konuştu.


Kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, teşekkürlerini ileten aileler ise, devletin her zaman yanında olduklarını söyledi.

#Sürpriz ziyaret
#Ramazan
#Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu
8 yıl önce