|

Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu haberi: 6 tutuklama

Tekirdağ'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda yakalanan 6 kişi tutuklandı.

Yeni Şafak
21:07 - 8/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 21:12 - 8/05/2017 Pazartesi
AA
Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu haberi: 6 tutuklama
Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu haberi: 6 tutuklama

Tekirdağ'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda yakalanan 6 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde, uyuşturucu satıcılarına yönelik bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, 124 gram bonzai, 11 gram eroin, 1,5 gram kokain, 9,5 gram marok, 51 uyuşturucu hap, 2 ruhsatsız av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bin 310 lira ele geçirildi.

Polis ekipleri, uyuşturucu sattığı ileri sürülen 13 şüpheliyi de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 6'sı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aracın torpidosundan uyuşturucu hap çıktı-
Kırklareli’nde durdurulan aracın torpidosunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili bir kişi tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinden Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine uyuşturucu madde getirileceğini duyan jandarma ekipleri harekete geçti. D-100 karayolu otoban yol ayrımında Z.S.’nin kullanmış olduğu araç durdurularak arama yapıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan aramada, aracın torpido bölümünde 50 adet sentetik uyuşturucu hap ve 3 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şahsın ikameti olan Çorlu ilçesindeki evinde yapılan aramda ise 3 adet sentetik hap ele geçirildi. Olayla ilgili araç sürücüsü Z.S. ve araçta bulunan eşi H.S. ve kardeşi A.S. gözaltına alındı.Şüpheli Z.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, H.S. ve A.S. serbest bırakıldı.
#operasyon
#Tekirdağ
#Türkiye genelindeki uyuşturucu operasyonları
#uyuşturucu
7 yıl önce