|

Türk Telekom’un akıllısı

Türk Telekom, kendi markasını taşıyan ve parmak izi özelliğine sahip akıllı telefonu TT175’i görücüye çıkardı. Metal gövdeli 5,5 inç full HD çözünürlüğünde ekranı olan TTK175, 'sınıfının en akıllısı' iddiasıyla yarın piyasada olacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/12/2015 Wednesday
Güncelleme: 21:43 - 1/12/2015 Tuesday
Yeni Şafak

Türk Telekom Grubu, kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu TT175'i görücüye çıkardı. 'Türkiye'de parmak izi okuma özelliğine sahip ilk operatör markalı cihaz' olarak tanımlanan TT175; metal gövdesi, 5,5 inç full HD çözünürlüğündeki ekranı ile dikkatleri çekiyor. 8 çekirdekli işlemcisi olan telefon 13 MP arka, 5 MP ön kamerasıyla kaliteli fotoğraf çekme imkanı sağlıyor. Sadece Türk Telekom Grup mağazalarında müşteriyle buluşacak olan TT175, KDV dahil 899TL'lik peşin fiyatıyla 3 Aralık'ta satışa sunuluyor.





SADECE MOBİL MÜŞTERİSİNE HİTAP ETMİYOR


Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi CEO'su Erkan Akdemir, Türk Telekom Grubu'nun mobil markası Avea ile başladıklarını, kendi markalarıyla akıllı telefon üretme işine artık Türk Telekom markası ile devam ettiklerini söyledi. Akdemir, TT175'in sadece mobil müşterilerinin değil internet ve ev telefonu sahibi müşterilerine de hitap eden bir marka olacağını söyledi.





11 MİLYON KİŞİYİ TEKNOLOJİYLE BULUŞTURDU


Türk Telekom Grubu'nun kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu TT175'in arkasında büyük bir teknoloji ve tecrübe olduğuna değinen Akdemir şunları kaydetti: "Bundan tam üç yıl önce, Türk Telekom Grubu'nun mobil markası Avea ile akıllı telefon pazarına girdiğimiz günden itibaren çok hızlı yol aldık. Bu bakış açımızın bir sonucu olarak bugün müşterilerimizin üçte ikisi akıllı telefon sahibi. 2015'in üçüncü çeyreğinde akıllı telefon penetrasyonumuz yüzde 64. Bu rakamlar, Türkiye'de 11 milyona yakın kişiyi bugünün teknolojisiyle ve geleceğin fırsatlarıyla buluşturduğumuz anlamına geliyor."



Kullanıcısını parmak izinden tanıyacak




Türk Telekom'un birikimine vurgu yapan Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, “Türk Telekom Grubu olarak, yüksek teknolojiyi erişilebilir fiyatlarla müşterilerimizle buluşturma felsefemizi 175 yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizle birleştirerek TT175'e imza attık” dedi. Ertürk, ''TT175, gerek yüksek performansı ve şık tasarımıyla, gerekse 899TL'lik fiyatıyla, Türk Telekom Grubu hizmetlerinin ayrıcalıklarını yaşamak isteyen tüm müşterilerimiz için uygun bir tercih olacak. TT175, müşterilerimizin bizden beklentisini, ihtiyacını analiz ederek ortaya çıkardığımız; operatör markalı cihazlarda bir ilk olan parmak izi özelliği, yazılımı ve donanımı ile sınıfındaki en gelişmiş akıllı cihaz” diye konuştu.



#Türk Telekom
#akıllı telefon
#Türk Telekom Grubu
#Avea
#Erkan Akdemir
#Türk Telekom Grubu Bireysel İş Birimi
8 years ago