|

Ünal Aysal'dan mesaj var

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, son günlerde kendisi ile ilgili, "Kaçtı, gitti" iddialarına yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi.

Yeni Şafak
16:43 - 15/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 16:45 - 15/12/2014 Pazartesi
DHA
Aysal'ın açıklaması şöyle:

"Kulübümüzün saygınlığına zarar verenlere, ısrarla "kaçtı gitti, yedi bitirdi" manşeti atan haber sitesi sorumlularına; bir kez daha buradayım, hiçbir yere gitmedim, diyorum.

Daha önce de defalarca kamuoyu ile paylaştığım üzere; 140 ülkede faaliyet gösteren uluslararası bir denetim ve danışmanlık firmasına, kulübümüzün mali durumunu rakamsal olarak, göreve gelmeden önce inceletmiştim, görevi bıraktıktan sonra da incelettim.

Galatasaray kulübünü, finansal olarak nasıl aldığımızı nasıl bıraktığımızı yani işlerimize gün ışığında odaklandığımızı ve namusumuzla çalıştığımızı gösteren bu sonuçları, Duygun Yarsuvat başkanlığında yapılan, olağan üstü mali genel kurul toplantısında bizzat kürsüye çıkarak genel kurul üyeleri, Galatasaray camiası ve kamuoyu ile paylaştım.


Anlamak istemeyen zihinler ve duymak istemeyenler için bir kez daha tekrar etmek isterim: Ben buradayım ve 109 yıllık Galatasaray Kulübün de asılsız iddia ve temennilerle deniz hiçbir zaman bitmez. Galatasaraylılar her konuda güvende olsun."

#ÜNAL AYSAL
#GALATASARAY
#FUTBOL
#GENEL KURUL
9 yıl önce