|

WhatsApp Web giriş işlemi - WhatsApp'ın yeni özellikleri neler?

WhatsApp Web girişi yapmak için haberimize bakabilirsiniz. WhatsApp'ın yeni özellikleri neler? Son zamanların en popüler uygulaması olan WhatsApp'ın son sürümünü indirmek ve yeni özellikleri kullanmaya başlamak için gereken açıklamaları haberimizden görebilirsiniz. Dünya genelinde 1 milyar rakamına yaklaşan aktif kullanıcı sayısı ile rekorlar kıran uygulamanın masaüstü versiyonu olan Web'e giriş yapmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. İşte detaylar.

Yeni Şafak
22:57 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:00 - 12/01/2017 Perşembe
Diğer
WhatsApp Web giriş

i yapmak ya da nasıl kullanıldığını öğrenmek için buradan faydalanabilirsiniz.

WhatsApp'ın yeni özellikleri

neler? sorusunun yanıtını sizler için araştırdık ve haberimizde paylaşıyoruz. Günümüzde neredeyse tüm akıllı cihazların vazgeçilmez uygulaması haline gelen

WhatsApp

'ı henüz telefonuna

indir

memiş olan varsa aşağıda verdiğimiz linkleri kullanarak İOS, Android, WindowsPhone gibi işletim sistemli cihazlara indirebilirler.

WhatsApp

'ın en yeni özelliklerinden olan emojileri ve daha fazlasını buradan görebilirsiniz. Ayrıca

WhatsApp Web

'e giriş yapmak ve nasıl kullanıldığı hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazının devamını okuyabilirsiniz. İşte

WhatsApp

ile ilgili tüm merak edilenler ve detaylı açıklamalar.



girişi yapmak için tıklayınız



Whatsapp Nedir?


Whatsapp kullanımı gittikçe yaygınlaşan bir mesajlaşma uygulaması. Birçok rakibi olmasına rağmen piyasada en çok kullanılan mesajlaşma yazılımı şuan. İlk yıl kullanımı ücretsiz. Sonraki yıllardaysa ufak bir rakam karşılığında kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Android ve iOS işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.



WhatsApp Nasıl Kullanılır?


WhatsApp'ı indirmek ve yüklemek için yapmanız gerekenler; Telefonunuza uygulamayı App Store'den yükleyin. (Android telefon kullanıyorsanız Google Play'e girin) App Store'u açın ve sağ altta yer alan büyüteç işaretine tıklayın. Üstte gelen kutuya WhatsApp yazın ve gelen uygulama penceresinde Free yazan yeri tıklayıp telefonunuza indirin. Uygulamayı bulun ve açın. Kayıt olurken sizdene GSM telefonu numaranız soracak, girin ve sonra numaranıza SMS ile gelen kodu girerek hattınızı doğrulayın.



Cep telefonu rehberinizde bulunan kişileri WhatsApp tarayarak, uygulamayı kullanan arkadaşlarınızı listeleyecek. Listelenen arkadaşlarınızla anlık olarak artık sohbet edebilirsiniz. WhatsApp, iPhone dışında blackberry, Nokia ve Android tabanlı telefonlarda kullanılabiliyor. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden!



Whatsapp indirmek için hangi adımları takip etmeniz gerektiği konusunda sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Bunun için sizlere farklı yollar göstereceğiz. Yapmanız gereken doğru yeri indirmeniz ve tablet yada telefonlarınıza yanlış yazılımlar yüklemekten kendinizi korumanız olacaktır. Sizler için WhatsApp indirmek her zaman güvenir olacaktır eğer sayfamızı takip ederdi okursanız watsap güvenli şekilde sayfanıza indirmeyi başaracaksınız Mobil Whatsapp indirmek için yapmanız gereken tablet yedek pil sinirden bu linki tıklayarak ilgili sayfaya yönlendirilmek olacaktır Programa onay vermeniz halinde indir yavaşlayacak küçük bir program olduğu için çok kısa sürede telefonunuza inecektir.Facebook kurmak için cep telefonu numaranız kullanıyor yani siz birine WhatsApp bilgilerinizi verdiniz de herhangi bir kullanıcı adı değil cep telefon veriyor olacaksınız.



WhatsApp'ı Android telefonlara indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.


http://www.whatsapp.com/android/



WhatsApp'ı İOS telefonlara indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.


https://itunes.apple.com/us/app/whatsapp-messenger/id310633997?mt=8



WhatsApp'ı Windows Phone telefonlara indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.


http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/whatsapp/218a0ebb-1585-4c7e-a9



Diğer işletim sistemli telefonlara WhatsApp yüklemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz


http://www.whatsapp.com/download/?l=tr




WhatsApp Web'e Internet Explorer desteği geldi


WhatsApp'ı bilgisayarımızdan kullanmamızı sağlayan WhatsApp Web uygulaması, son gelen güncelleme ile birlikte artık Microsoft'un internet tarayıcısı Microsoft Edge/Internet Explorer'ı da destekliyor. Chrome, Firefox, Safari ve Opera'yı ise zaten destekliyordu.



Eğer tarayıcı tercihiniz bunlardan birisiyle yapmanız gereken tarayıcıyı açıp resmi siteye gitmek ve QR kodunu telefonunuzla taratmak. Yani önce WhatsApp'ı açıp, ayarlardan WhatsAppWeb'e tıklıyoruz sonra da dediğimiz gibi bilgisayarımızda çıkan QR kodunu taratıyoruz.




Bu arada ola ki aşağıdaki gibi bir uyarı verir ve olmazsa -internette

okuduk çünkü- tüm güncellemeleri yükleyip yeniden deneyin. Bunun ertesinde düzelecek.





Velhasıl henüz denediniz mi bilmiyoruz ama bilgisayar başındayken telefonumuzun bataryasını gereksiz yere tüketmemesi babında oldukça kullanışlı bir şey WhatsApp Web. Tavsiyemiz kullanmanız yönünde.



Bu vesileyle son güncellemeyle birlikte WhatsApp'ın grup üyesi sayısını yükselttiğini de anımsatalım:



Whatsapp'a yeni gelecek olan özellikler neler?


Sesli arama, web üzerinden sohbet gibi işlevlerle uygulamayı kolaylaştıran yenilikler getiren WhatsApp, bu yıl da farklı güncellemeler alarak popülerliğini artırmayı hedefliyor. Chip'te yer alan habere göre WhatsApp'ın iOS ve iPhone sürümü için bu sene beklenen birkaç yeni özellik var.



Hedeflenen WhatsApp özellikleri



Videolu görüşme



Yeni sekmeler, yeni tasarım



Resim düzenleme



Geliştirilmiş 3D Touch (İOS)



WhatsApp'ın yeni özellikleri


WhatsApp son güncellemesiyle birlikte Kabe, cami, tesbih ve ay-yıldız gibi İslami

emojilere

ifadelere kavuştu. Kullananların bileceği üzere bundan önce sadece Hristiyan dinine ait simgeler (kilise, haç vb.) vardı.



Yeni güncelleme ertesinde sadece İslami değil, diğer din ve inanışlara yönelik bazı ifadelerin eklendiğini de not olarak düşelim. Örneğin Sinanog, şinto, yin yang gibi semboller çarptı gözümüze. Keza bunların haricinde de surat ifadeleri olsun, spor simgeleri olsun çok sayıda yeni ifade de mevcut.





Google Play'deki son sürümü (2.12.453)

indirebilirsiniz. Eğer .apk dosyasını indirip, oradan cihazınıza yüklemek isterseniz en güncel sürüm (2.12.466)

.





WhatsApp Web kullanımı hakkında bilgiler


WhatsApp'a hem telefonunuz hem de web üzerinden erişilebilirsiniz. WhatsApp Web, akıllı telefonunuzdaki WhatsApp hesabınızın bilgisayar tabanlı uzantısıdır. Gönderip aldığınız tüm mesajlar telefonunuz ve bilgisayarınız arasında senkronizedir ve her iki cihazda da tüm mesajlarınızı görebilirsiniz. Telefonunuzda yapacağınız herhangi bir aktivite WhatsApp Web'e veya WhatsApp Web'de yapacağınız işlem telefonunuza yansıyacaktır. Şu anda WhatsApp Web sadece Android, iPhone, Windows Phone 8.0 ve 8.1, Nokia S60, Nokia S40 EVO, BlackBerry ve BlackBerry 10 akıllı telefonlarda kullanılabilir.



WhatsApp Web başka bir WhatsApp hesabı değildir. Bilgisayarınızda ve telefonunuzda WhatsApp kullandığınızda, bu iki cihazda aynı hesaba giriş yapmış olursunuz.



WhatsApp Web kullanabilmeniz için birkaç temel gereklilik vardır:



Telefonunuzda aktif bir WhatsApp hesabınız olması gereklidir.



Telefon ve bilgisayarınızda güçlü ve sabit bir internet bağlantınız olmalıdır.



WhatsApp Web'i kullanmak için web tarayıcısı olarak Chrome, Firefox, Opera veya Safari'nin en son sürümünü kullanmanız gerekmektedir.



WhatsApp Web'e başlamak için önce telefonunuz ve bilgisayarınızı eşleştirmeniz gerekmektedir:



Bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresine gidin.



Telefonunuzda WhatsApp'ı açın.



Android, Nokia S60 ve Windows Telefonda: Menu > WhatsApp Web'e gidin



iPhone'da:Ayarlar > WhatsApp Web'e gidin.



BlackBerry'de: Sohbetler > Menu > WhatsApp Web'e gidin.



BlackBerry 10'de: Ekranı yukarıdan aşağıya çekin > WhatsApp Web'e gidin.



Nokia S40'da: Ekranı aşağıdan yukarıya doğru çekin > WhatsApp Web' e gidin.



Telefondan gelen, bilgisayarınızın ekranındaki QR kodunu tarayın.



Telefonunuzda, WhatsApp Web'e giderek Giriş yapılmış bilgisayarlar'ı görebilir veya aktif bir WhatsApp oturumundan çıkış yapabilirsiniz.



#WhatsApp
#WhatsApp Web
#WhatsApp indir
#WhatsApp web giriş
7 yıl önce