|

Yardım için duran kamyona çarptı

Bolu’da orta refüjdeki çamura saplanan sürücüye yardım etmek için duran kamyona, aynı yönde seyreden bir otomobil çarptı. Kazada 2 kişi can verirken, 1 kişi de yaralandı

Yeni Şafak
04:00 - 17/02/2015 Salı
Güncelleme: 21:41 - 16/02/2015 Pazartesi
Diğer
Bolu’da yardım için duran kamyona çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza, dün öğle saatlerinden TEM otoyolu Yukarısoku mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden 34 KD 4677 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüje girdi. İstanbul yönüne giden Mehmet Alpaslan da, karşı şeritte otomobili refüjdeki çamura saplanan sürücüye yardım etmek amacıyla 06 AGG 62 plakalı kamyonunu emniyet şeridine bırakarak araçtan indi. Bu sırada Mustafa Musluoğlu yönetimindeki 06 ZKS 66 plakalı otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan kamyon şoförü Alpaslan’a, sonra emniyet şeridinde duran kamyona çarptı. 

GÜÇLÜKLE ÇIKARTILDI

Kazada sürücü Mustafa Musluoğlu (30) ile yanındaki Şuayip Aydemir (42) feci şekilde can verirken, kamyon şoförü Alpaslan ise yaralandı. Yaralı kamyon sürücüsü Alpaslan ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Cesetler, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Bolu AFAD İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaklaşık 1,5 saat süren çalışmasının ardından sıkıştıkları yerden çıkartılarak Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik, uzun süre tek şeritten sağlandı.
#Bolu
#kaza
#Mehmet Alpaslan
9 yıl önce