|

Yeni Peugeot 308 şanzıman sıkıntısı yaşıyor

Fransız otomotiv devi Peugeot’un 308 hatchback modelinde yaşanan aksaklık kullanıcılarını tedirgin etti. Sorunun çözümü için çalışma başlattıklarını belirten PSA sözcüsü ise üretimde bir sorun yaşanmayacağını belirtti.

Yeni Şafak
11:44 - 5/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:15 - 5/09/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
​Peugeot 308 hatchback
​Peugeot 308 hatchback

Fransız otomotiv devi Peugeot’un 308 hatchback modelinin üretiminde duraksamalar yaşandığı belirtildi. söz konusu soruna ise 6 ileri manuel şanzımanın neden olduğu belirtiliyor.


6 İLERİ MANUEL ŞANZIMANDA SORUN VAR!

Fransa’da Sochaux tesisinde imal edilen 308, üretim bandında ikinci kez sıkıntı yaşayınca PSA sözcüsü açıklama yapmak zorunda kaldı. 308 üretiminde yaşanan sorunun Fransa’nın kuzeyinde vites kutusu imalatı yapan Valenciennes tesisinden kaynaklandığı belirtildi. Tesiste yapılan temizlik ve yenileme işlemleri 6 ileri manuel şanzımanın üretiminde aksaklılara neden olduğu açıklandı. Temizlik ve yenileme işlemelerinin işçi mesailerine de yansıması 308 hatchback modelinin üretiminde aksamalara neden olduğu belirtili.



PEUGEOT ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYOR!

Aracın üretimi konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacağına açıklık getiren PSA sözcüsü, işçi transfer edilerek sorunun çözüleceği müjdesini verdi.





#PEUGEOT
#308 hatchback
#PSA
6 yıl önce