|

YÖK Sağlık alanında lisans tamamlama tavan ve taban puanları burada

YÖK sağlık alanında lisans tamamlama taban ve tavan puanlarını açıkladı. Sağlık alanında lisans tamamlama tavan ve taban puanlarını görmek için haberimizde verdiğimiz bilgilere bakabilirsiniz.

Yeni Şafak
17:02 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:32 - 10/08/2016 Çarşamba
AA

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), sağlık alanında lisans tamamlama taban ve tavan puanlarını açıkladı. YÖK'ün internet sitesinde yer alan duyuruda, sağlık alanında lisans tamamlama kapsamına alınan programların üniversite bazındaki taban ve tavan puanlarına yer verildi. Sağlık alanında lisans tamamlama üniversite tavan ve taban puanları için burada verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.







Yükseköğretim Kurulu (YÖK), sağlık alanında lisans tamamlama yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını, sonuçların "https://yoksis.yok.gov.tr/SLT" adresinden öğrenilebileceğini bildirdi.



YÖK'ten yapılan açıklamada, sağlık alanında lisans tamamlama yerleştirme işlemlerinin sona erdiği belirtildi.



Sonuçların "https://yoksis.yok.gov.tr/SLT" adresinden öğrenilebileceği ifade edilen açıklamada, kayıt işlemlerinin 11-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında mesai bitimine kadar ilgili üniversitelerce alınacağı, kayıt aşamasında gerekli belgelerin ilgili üniversitelerden öğrenileceği ifade edildi.







#Sağlık Alanında Lisans Tamamlama
#YÖK
#Yükseköğretim Kurulu
#Üniversite tavan ve taban puanları
8 yıl önce