|

Zaccheroni'den Burak yorumu

Beijing Guoan'ın teknik direktörü Alberto Zaccheroni, Burak Yılmaz'ın eksikliğinin kendileri için önemli olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
15:28 - 16/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:45 - 16/03/2016 Çarşamba
Diğer

Burak Yılmaz'ın yeni takımı Beijing Guoan 'ın teknik direktörü Alberto Zaccheroni eksik oyunculara rağmen takımın geleceğinden umutlu konuştu. Tecrübeli teknik adam, sezonun başını kaçıran yeni transfer Burak Yılmaz'ın yokluğunu da değerlendirirken, golcü oyuncunun performanslarını etkilemeyeceğini söyledi.



Sporx'in aktardığına göre Zaccheroni, 3 hafta sahalardan uzak kalacak Burak Yılmaz'ın yokluğunun Galatasaray'dan kaldığını belirtirken ''Ligde mümkün olan en iyi performansı göstermek istiyoruz. Ben şahsen çok heyecanlıyım. Bazı eksik oyuncularımız var. Burak Yılmaz'ın Galatasaray'dan kalan bir sıkıntısı bulunuyor. Kısa zamanda aramıza dönecek. Kleber'de de ufak bir sorun var ancak bunlar bizim takımımızın performansını etkilemeyecektir. Çünkü elimizde seçeneklerimiz var ve başka forvetlerimizi de değerlendireceğiz.''ifadelerini kullandı.



Bir süredir sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, Beijing Guoan'ın ligdeki ilk maçında Tianjin Teda'ya karşı kadroda yer almadı.















#burak yılmaz
#Beijing Guoan
#Alberto Zaccheroni
8 yıl önce