|

19 yıl önce kaybolan kız çocuğuna ait not 1 doların üzerinden çıktı

ABD'de 19 yıl önce evinin önünden kaybolan 11 yaşındaki kız çocuğuna ait bir not ortaya çıktı. 1 dolarlık banknotun üzerinde yazan, "Benim adım Mikel Biggs, Mesa’dan kaçırıldım. Hayattayım" yazısı, insanları şaşkına çevirdi.

Yeni Şafak
10:17 - 22/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:51 - 22/03/2018 Perşembe
Diğer
1 dolarlık banknotun üzerinde, kız çocuğuna ait olduğu düşünülen "Benim adım Mikel Biggs, Mesa’dan kaçırıldım. Hayattayım" notu bulundu.
1 dolarlık banknotun üzerinde, kız çocuğuna ait olduğu düşünülen "Benim adım Mikel Biggs, Mesa’dan kaçırıldım. Hayattayım" notu bulundu.

ABD’nin Arizona eyaletinde 19 yıl önce evlerinin önünden kaybolan 11 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili enteresan bir ipucu gün yüzüne çıktı.

1999 yılında evlerinin önünde dondurmacıyı beklerken ortadan kaybolan ve bir daha da izine hiç rastlanamayan Mikelle Biggs isimli kız çocuğun yazdığı düşünülen bir nota ulaşıldı.


  • 1 dolarlık bir banknotun üzerinde fark edilen notta, “Benim adım Mikel Biggs, Mesa’dan kaçırıldım. Hayattayım” yazıyor.

Polis ipucunun zalimce bir şaka olduğundan korktuğunu dile getiriyor. Not ise kızın kaybolduğu yerden 1400 mil uzaklıkta yer alan Wisconsin’de bulundu.


El yazısı inceleniyor

Banknotun üzerine yazılan notta çocuğun ilk adının yanlış yazıldığı fark ediliyor. Polis araştırmacıları doların üzerindeki el yazısını incelerken bu durumun şaka olmasından endişe ettiklerini söylüyorlar.

Kaybolan kız çocuğu Mikelle'nin kız kardeşi Kimber, 1999 yılında dondurma kamyonunu beklerken evlerinin dışına çıktığı sırada onu gören son kişiydi. Kimber, kardeşinin yanından iki dakikalığına ayrılmış, sonrasında ise küçük çocuk ortadan kaybolmuştu. Mikelle’in bisikleti ise evlerinden iki mahalle ötede bulunmuştu.



#ABD
#Not
#Çocuk
6 yıl önce