|

Al Sani'den Başkan Erdoğan paylaşımı

Katar Emiri Al Sani, Başkan Erdoğan ile görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından Türkçe yaptığı paylaşımda "Ümmetin sorunları ve Katar’ın yanında duran Türkiye’nin ve oradaki kardeşlerimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
21:12 - 15/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 22:45 - 15/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Başkan Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani, Ankara'da ikili bir görüşme gerçekleştirdi.
Başkan Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani, Ankara'da ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, ziyaret kapsamında çalışma yemeğinde bir araya geldi.

İki liderin önemli konularda karşılık görüş alışverişinde bulunduğu görüşme 3,5 saat sürdü

Al Sani, ziyaretine ilişkin kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan Türkçe yaptığı paylaşımda "Ümmetin sorunları ve Katar’ın yanında duran Türkiye’nin ve oradaki kardeşlerimizin yanındayız. Bugün Ekselansları Başkan Erdoğan ile Ankara’da yapmış olduğum önemli görüşmeler çerçevesinde, üretken, güçlü ve sağlam ekonomiye sahip bu ülkede 15 milyar dolar tutarında bir mevduat ve yatırım projeleri paketini duyurduk." ifadelerini kullandı.






Al Sani'nin sosyal medyadaki bu paylaşımını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da kendi hesaplarından yeniden paylaştı.

Erdoğan ile Al Sani, bugün Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelmişti. Görüşmede Katar, Türkiye'ye 15 milyar dolarlık yatırım paketini hızlıca hayata geçireceklerini bildirmişti.

#Türkiye
#Katar
6 yıl önce