|

Avrupa teröre göz yumuyor

Avrupa Birliği ülkeleri, Zeytin Dalı Harekatı'nı hedef alarak sokağa dökülen terör yandaşlarına göz yumuyor. PKK'lılar, bu ülkelerde Türk vatandaşlarını hedef alıp evlere ve camilere zarar veriyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/02/2018 Sunday
Güncelleme: 07:19 - 4/02/2018 Sunday
Yeni Şafak
Teröristler, bir Türk vatandaşının  aracına sopalarla saldırdı.
Teröristler, bir Türk vatandaşının aracına sopalarla saldırdı.

Terör örgütü PKK, Türkiye'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı sonrası Avrupa'daki eylemlerini yoğunlaştırdı, bulundukları ülkeler de bu eylemlere göz yumuyor. Avrupa sokaklarında iftiralarla kara propaganda ve algı operasyonu yürütmeye çalışan terör örgütü yandaşları, diğer yandan Türk vatandaşlarına saldırı gerçekleştirmekten de geri durmuyor.

ÖCALAN POSTERLİ EYLEMLER

PKK’yı terör örgütü listesine alan Avrupa Birliği ülkeleri, Türkiye’nin Zeytin Dalı Harekatı'nı hedef alarak her türlü eylemi gerçekleştiren terör yandaşlarına izin veriyor. Bu eylemlerde terörist başı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları ve PKK paçavraları sallanıyor. Barış eylemi diye nitelenen bu organizasyonlarda, Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları hedef alınıyor.

TÜRKLERE SALDIRIYORLAR

22 Ocak'ta Almanya'daki Hannover Havalimanı'nda Türk Hava Yolları'nın (THY) uçuş öncesi kontrol noktası önünde toplanan terör yandaşları, buradaki Türk vatandaşlarına saldırdı. PYD/PKK yandaşları, Hollanda'nın Utrecht kentinde de tren istasyonunu işgal ederek Türkleri hedef aldı. Sokağa dökülen PKK’lılar camilere, Türklerin yaşadığı bina ve işyerlerine zarar verdi.

Kilise kucak açtı

PKK'lı teröristler, Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Aziz Stefan Kilisesi'nde "Zeytin Dalı" Harekatı karşıtı pankart açtı. Eyleme izin veren Rahip Faber ise eylemin “Suriye’deki Kürtlere barış getirmesi için olumlu bir işaret” olduğunu savunarak teröristlere destek verdi. Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın birçok kentinde camilere saldırılar düzenleyen terör yandaşlarına dini bir kurumun eylem yapma izni vermesi, ülkede yaşayan Türkler başta olmak üzere Müslümanların tepkisine yol açtı.

  • PKK'lılar arabayı parçaladı
  • Zeytin Dalı'nı bahane ederek Avrupa'da sokağa dökülen PKK yandaşlarının, Türklere yönelik saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Almanya'nın Salzgitter-Lebenstedt şehrinde gösteri yapan teröristler, bir Türk vatandaşının aracına sopalarla saldırdı. Ailesi ile birlikte PKK'lıların arasında kalan İbrahim Yıldız, zor anlar yaşadı. Olay sonrası polis soruşturma başlattı. Salzgitter-Lebenstedt kentinde esnaflık yapan Bülent Demir, “600 civarında PYD/PKK yandaşı şehir merkezinde gösteri yaparken, yoldan geçen İbrahim Yıldız'ı farkedip aracına saldırdılar. Aracın içinde çocukları da vardı. Çocuklar çok korktu” dedi.
#Avrupa
#PKK
#Terör
6 years ago