|

Avrupa’da kudurdular

Zeytin Dalı Harekatı’nın ardından PKK yandaşları Avrupa’yı terörize etti. Harekatın başladığı 20 Ocak'tan bu yana terör örgütü destekçileri, Avrupa’nın farklı kentlerinde 20 saldırı gerçekleştirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:08 - 7/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
20 Ocak'tan itibaren terör örgütü destekçileri,  Avrupa’nın farklı kentlerinde 20 saldırı gerçekleştirdi.
20 Ocak'tan itibaren terör örgütü destekçileri, Avrupa’nın farklı kentlerinde 20 saldırı gerçekleştirdi.

Zeytin Dalı Harekatı’nın ardından terör örgütü PYD/PKK yandaşları Avrupa’yı terörize etti. Zeytin Dalı Harekatı’nın başladığı 20 Ocak'tan itibaren terör örgütü destekçileri, Avrupa’nın farklı kentlerinde 20 saldırı gerçekleştirdi. Türk toplumu üyeleri ile dernek ve camilere saldırı için fırsata çevirdikleri gösterilerde, yandaşlar PKK ve YPG paçavralarının yanı sıra terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan fotoğraflarını taşıdı.

CAMİLER HEDEFTE

Harekat başladıktan sonra ilk saldırı Almanya’da 21 Ocak gecesi Kassel’deki Sultan Alparslan Camisi’ne düzenlendi. Aynı gün Almanya’nın Minden ve Leipzig kentlerinde iki camiye saldıran terör örgütü PYD/PKK yandaşları, cami derneğinin duvarlarını kırdı ve duvarlara “PKK”, “YPG”, “Afrin” ve “intikam” yazıları yazdı. Almanya’nın Hannover-Langenhagen Havalimanı’nda 22 Ocak’ta izinsiz gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları, Türk yolculara saldırdı.

METROYU İŞGAL ETTİLER

Fransa’nın başkenti Paris’te 24 Ocak’ta ABD Büyükelçiliği önünde gösteri yapmak isteyen terör örgütü yandaşlarına polis izin vermeyince, saldırganlar Strasbourg-Saint-Denis metro istasyonunu işgal etti. Terör örgütü yandaşları 25 Ocak’ta İrlanda’nın başkenti Dublin’de boy gösterdi. Dublin’deki Türk Büyükelçiliğine yaklaşık 40 kişilik terör örgütü yandaşı saldırı girişiminde bulundu.

#AB
#Avrupa
#PKK
6 yıl önce