|

Azerbaycan son kez uyardı: Karşılık vereceğiz

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine başlayan çatışmalar sonrası Azerbaycan ordusu tarafından Ermeni birliklere ait 22 tank, 15 OSA uçaksavar ve 18 İHA imha edilirken, Ermeni ordusunda görevli 550'den fazla askerin de öldürüldüğünü duyurulmuştu. Azerbaycan-Ermanistan çatışmasından bir son dakika haberi daha geldi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, sivil yerleşim birimlerine ateş açmaya devam eden Ermenistan ordusunu son kez uyardığını açıkladı.

08:06 - 28/09/2020 Pazartesi
Güncelleme: 08:11 - 28/09/2020 Pazartesi
AA
Foto/arşiv
Foto/arşiv

Bakanlık açıklamasında, Ermenistan ordusunun sabah saatlerinden itibaren Terter şehrine ateş açtığı belirtilerek "Ermenistan'ı son kez uyarıyoruz. Biz de önlem almak için karşılık vereceğiz." ifadeleri yer aldı.

HAVADAN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Öte yandan Bakanlık, çatışmalarda Ermenistan'a ait tank ve zırhlı araçların imha edilmesinin havadan çekilen görüntülerini paylaştı.

Dün sabah saatlerinde Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı.

Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı.



#Azerbaycan
#çatışma
#Ermenistan
#Dağlık Karabağ
4 yıl önce