|

Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderleriyle ikili görüşmeler yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı'na katılmak üzere gittiği Tacikistan'da liderlerle ikili görüşmelerde bulundu.

10:30 - 15/06/2019 Cumartesi
Güncelleme: 11:34 - 15/06/2019 Cumartesi
AA
CICA 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi.
CICA 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı (CICA) 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere bulunduğu Tacikistan Cumhuriyeti'nin başkenti Duşanbe'deki temaslarına başladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirveden önce Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü.

Zirve öncesi aile fotoğrafı çekildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CICA aile fotoğrafında hazır bulundu, fotoğraf çekimi sırasında Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'in arasında yer aldı.


Erdoğan ile Putin ayaküstü sohbet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturum başlamadan önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ayaküstü sohbet etti. Görüşme esnasında Erdoğan'ın yanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu.


Erdoğan, Ruhani ile bir araya geldi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı (CICA) 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de düzenlenen zirvedeki oturumun ardından ikili görüşmelerine başladı.

Erdoğan, zirve kapsamında İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya geldi.

Görüşmede, her iki ülkenin heyetleri de hazır bulundu.

#Tacikistan
#Erdoğan
#Türkiye
5 yıl önce