|

Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact, avantajlı teklifler

Avea, Sony Xperia Z3 ve Sony Xperia Z3 Compact'ı, 36 aya varan taksit seçenekleriyle teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuyor.

06:00 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 11:06 - 22/11/2014 Cumartesi
AA
Avea'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Sony Xperia Z3'ü 36 aya varan taahhüt seçenekleriyle tarifeye ek 45 lira, Xperia Z3 Compact'ı ise 24 ay taahhüt seçeneğiyle tarifeye ek 55 liradan başlayan fiyatlarla Avea İletişim Merkezleri'nde müşterileriyle buluşturuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, "Ayrıcalıklı teklif ve tarifelerimizle, akıllı telefon penetrasyon oranında 13 çeyrektir devam eden liderliğimizi, portföyümüze eklediğimiz en yeni akıllı cihazlarla daha da geliştirerek sürdürüyoruz" ifadesini kullandı.


Yurdagül, özellikle üstün özelliklere sahip akıllı cihazların satış adetlerinde geçen yıla göre yüzde 41 oranında artış olduğunu kaydetti. Kullanıcıların yüksek teknolojili ürünleri daha fazla tercih ettiğini belirten Yurdagül, şöyle devam etti:


"Bu kapsamda biz de, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı şekilde karşılamak için enlerin telefonu olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Sony Xperia Z3 ve Sony Xperia Z3 Compact'ı, 36 aya varan uygun taksit imkanları ile teknoloji meraklılarıyla buluşturuyoruz. Tüm kullanıcılara hitap eden uygun ödeme seçeneklerimizin yanı sıra, tüm ihtiyaçları karşılayan bolluk ve çeşitlilikle dolu tekliflerimizle, önümüzdeki dönemlerde de akıllı telefonda ilk adres olmayı sürdüreceğiz."
#bilişim
#Avea
#Sony Xperia Z3
#Sony Xperia Z3 Compact
#taksit
9 yıl önce