|

Düşen uçaktan sağ çıktı: 107 kişiden bir tek o kurtuldu

Pakistan'da içerisinde 107 kişinin bulunduğu uçak Karaçi Havalimanı yakınlarında düştü. Karaçi Belediye Başkanı, kazadan kurtulan kimsenin olmadığını açıklamıştı ancak Zafar Masud isimli bir şahsın enkazdan ağır yaralı olarak çıkartıldığı öğrenildi.

00:32 - 23/05/2020 Cumartesi
Güncelleme: 00:34 - 23/05/2020 Cumartesi
Enkazdan ağırlı yaralı olarak çıkartılan Zafar Masud  tedavi altına alındı.
Enkazdan ağırlı yaralı olarak çıkartılan Zafar Masud tedavi altına alındı.

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait, 107 kişiyi taşıyan uçak Karaçi Havalimanı yakınlarında bulunan yerleşim yerindeki binaların üzerine düştü. Karaçi Belediye Başkanı kazadan kurtulan kimsenin olmadığını açıklamasının ardından, Panjub Bankası Başkanı Zafar Masud'un ağır yaralı olarak çıkarıldığı iddia edildi.


Belediye Başkanı "Kurtulan yok" demişti

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait Lahore-Karaçi seferini yapan ve içerisinde 99'u yolcu 8'i mürettebat toplam 107 kişinin bulunduğu uçak Karaçi Havalimanı yakınlarında düştü. Yerleşim yerindeki binaların üstüne düşen uçakla ilgili ilk açıklamayı yapan Karaçi Belediye Başkanı, kazadan kurtulan olmadığını söyledi.

1 kişi enkazdan sağ olarak çıkartıldı

Dailymail'in haberine göre uçak enkazında bir kişinin sağ olarak çıkarıldığı belirlendi. Enkazdan ağırlı yaralı olarak çıkartılan Panjub Bankası Başkanı Zafar Masud tedavi altına alındı.

#pakistan
#uçak kazası
#sağ kurtuldu
#zafar masud
4 yıl önce