|

Vekillik rozetini eşi taktı

TBMM'de 25. dönem milletvekillerinin kayıt yaptırma işlemleri sürerken, AK Parti Çorum Milletvekili AK Parti'den Çorum Milletvekili seçilen Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da kaydını yaptırdı. Kurt'un rozetini eşi İhsan Kurt taktı.

Yeni Şafak
16:49 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:20 - 11/06/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Genel seçimlerin ardından milletvekili olmaya hak kazanan AK Parti Çorum milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Cahit Bağcı, Meclis'te kayıt yaptırdı. Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt kaydını yaptırdı. Milletvekili rozetini eşi İhsan Kurt taktı.



TBMM'de 25. dönem milletvekillerinin kayıt yaptırma işlemleri sürüyor.



AK Parti Çorum Milletvekili Kurt, kaydın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Heyecanlı olduğunu ifade eden Kurt, "İnşallah bundan sonraki süreçte de ilimiz, ülkemiz, geleceğimiz ve çocuklarımız için daha çok çalışacağız. Biz anneyiz her şeyden önce yüreğimizle düşünüyoruz, kalbimizi ortaya koyuyoruz, emeğimizi de koyuyoruz. İnşallah bu süreçte Türkiye için en hayırlı kararlarda imzamız olacak" dedi.



"Koalisyon tartışmaları var. Sizce en iyi koalisyon hangisi olur?" sorusuna Kurt, hayırlısı olması temennisinde bulundu. Kurt, "İlimden daha yeni geldim, genel merkeze uğramadım. Biz hep birlikte iyi bir karar vereceğimize inanıyoruz. AK Parti olarak büyük bir teşkilatız. Ben teşkilat kökenliyim. Genel Merkez teşkilatta MKYK üyesiydim. O yüzden biz teşkilatımıza güveniyoruz ve sağduyu kazanacaktır. Ülkemiz için hayırlısı neyse bizim için önemli olan da odur" yanıtını verdi.



Erken seçim ihtimalinin tartışıldığının belirtilerek, "Erken seçim olabilir mi, olmalı mı?" sorusu üzerine, bunun genel merkezin bir kararı olacağına dikkati çeken Kurt, "Ne çıkarsa kararda, istişareler sonucunda hep birlikte neye karar verirsek biz ona uyarız ve o çerçevede de çalışmayı sürdürürüz" diye konuştu.



Kurt, Meclis'in çalışmadığı günlerde ve hafta sonları Çorum'da olacağını söyledi.



Bir gazetecinin "Çocuklar karneyi alacak, siz rozeti taktınız" ifadesi üzerine Kurt, "Hep birlikte bunu kutlayacağız" dedi. Kurt, çocuklarının da çok heyecanlı olduğunu kaydetti.



Kurt'a rozetini eşi İlhan Erkan Kurt taktı.



Kurt, Bağcı ve dün kayıt yaptıran AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ile birlikte kayıt yaptıran milletvekili sayısı 3 oldu.



#ak parti çorum milletvekili
#ak partili vekiller
#ak parti vekiller rozet
9 yıl önce