|

Güneş: Kalmalarını isterim ama...

Beşiktaş'ın yeni Teknik direktörü Şenol Güneş, Demba Ba ve Gökhan Töre'nin kalmasından yana olduğunu ancak kulübün ve oyuncuların durumlarını birlikte değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak
17:30 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:05 - 11/06/2015 Perşembe
AA

Gökhan Töre ve Demba Ba'nın farklılıklarını ortaya koyduğunu aktaran Güneş, "Onların kalmasından yanayım ama kulübün şartları, oyuncunun şartları, burada huzurlu olması, hepsine bakmak lazım. UEFA normları Beşiktaş'ı zorluyor, ona da bakmak lazım. Buradaki görüşler de alındıktan sonra transfer yapılır. Yani burada beklentimi, temennimi söyledim" diye konuştu.



Güneş, büyük bir camiaya geldiğini dile getirerek, "Ne iş yaparsanız yapın o heyecanla yapmanız gerekir. Bugün itibariyle o heyecan bende var. Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Beklentileri biliyorum. Ona cevap vermek istiyorum" şeklinde konuştu.



Beşiktaş'ın kadrosunda yetenekli oyuncuların olduğunu aktaran Güneş, "Yetenekli oyuncular var. Çok iyi maçlar çıkaran oyuncular var. Tecrübe sıkıntısı ya da şanssız maçlar da oldu. Bütün bunları çalışınca göreceğiz. Bildiklerimizi teyit ettikten sonra neler yapacağımızı oyuncularla, yönetimle, çalışan personelle herkesle diyalog kuracağız. Oyuncuların performansını artırmak için ne varsa onu ortaya koyacağız" diye görüş belirtti.


#şenol güneş
#demba ba
#beşiktaş
#gökhan töre
9 yıl önce