Hollanda'dan Rusya'yı kızdıracak adım: 'Ukrayna'ya daha fazla silah vereceğiz'
Hollanda hükümeti, Ukrayna'ya daha fazla silah vererek desteği artıracaklarını belirtti. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sosyal medya hesabından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin detaylarını paylaştı.
12:26 . 27/09/2022 Salı
AA
Arşiv
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sosyal medya hesabından, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesine ilişkin şu paylaşımda bulundu:
"Ukrayna'ya desteğimizi artırıyoruz. (Ukrayna'ya) daha fazla silah, Rusya'ya daha fazla yaptırım ve daha fazla izolasyon. Rusya'nın seferberliğine ve gayrimeşru referandumuna tepki olarak, Zelenskiy ile konuşurken bunu bir kez daha vurguladım. Avrupa'yı korumak, güvenliğimiz için çok önemli.