|

Kalın: Güvenlik ve insani yardım çalışmaları devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ÖSO güçlerinin Afrin merkezine girişine ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kalın, "Zeytin Dalı Harekatı, Afrin merkezinin teröristlerden temizlenmesiyle önemli bir aşamayı geride bırakmıştır. Güvenlik ve insani yardım çalışmaları devam etmektedir" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
13:17 - 18/03/2018 Pazar
Güncelleme: 13:45 - 18/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Afrin şehir merkezinin TSK desteğindeki ÖSO tarafından bu sabah tamamen kontrol altına alınmasına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı, Afrin merkezinin teröristlerden temizlenmesiyle önemli bir aşamayı geride bırakmıştır" ifadesini kullanan Kalın, şöyle devam etti:

"Güvenlik ve insani yardım çalışmaları devam etmektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz gücünü ve asaletini bir kez daha göstermiştir. Terör örgütlerine ve tüm dünyaya verilen mesaj açıktır:Türkiye güven, istikrar ve adalet yolunda kararlı adımlarla yürümeye devam edecektir. 18 Mart Çanakkale ruhu 103 yıl sonra da dimdik ayaktadır."

1/Başkomutanımız ve CB’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı, Afrin merkezinin teröristlerden temizlenmesiyle önemli bir aşamayı geride bırakmıştır. Güvenlik ve insani yardım çalışmaları devam etmektedir.

#Afrin
#TSK
#İbrahim Kalın
6 yıl önce