|

Van Persie’ye 5 milyon

FenerbahçeSportif Direktörü Terraneo van Persie’nin menajeriyle Amsterdam’da bir araya geldi. Görüşme olumlu geçerken Hollandalı yıldızın menajeri düşünmek için süre istedi. Hooijdonk da yıldız oyuncuya “Türkiye bir seçenek” tavsiyesinde bulundu

Yeni Şafak
04:00 - 29/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 01:29 - 29/06/2015 Pazartesi
Diğer

Forvet çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İngiltere'nin Manchester United Kulübü'nde forma giyen Hollandalı yıldız Van Persie'yi transfer etmek için tüm şartları zorluyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Robin van Persie'nin menajeriyle geçen hafta Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir araya geldi. İtalyan spor adamı, Hollandalı yıldıza yıllık 3.8 milyon Euro net ücretin yanı sıra maç başı ve bazı bonuslar teklif etti. Van Persie'ye verilecek maç başı ve bonuslarla birlikte yıllık ücretinin 5 milyon Euro'yu bulduğu öğrenildi. Hollandalı yıldızın menajeri düşünmek için süre isterken, taraftar hafta içinde Amsterdam'da bir kez daha bir araya gelecek. Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal de van Persie'nin takımdan gönderilmesini istiyor. Sarı-lacivertliler, Manchester United'a fazla bir bonservis bedeli ödemeden bu transferi gerçekleştirmek için yoğun bir çaba gösteriyor. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı Pierre van Hooijdonk, da ülke basınına yaptığı açıklamada “Türkiye Van Persie için bir seçenek. Sneijder gitti ve başarılı oldu” dedi.



Ospina'da sıkıntı yok

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi Ospina'da sıkıntı yok. Copa America'da gösterdiği performansla dikkat çeken Kolombiyalı kaleciyle daha önce ön protokol imzalayan sarı-lacivertliler, Arsenal ile son kez görüşecek. Kolombiyalı kalecinin satış opsiyonlu kiralanması da gündemde.



Hazırlık maçı programı belli oldu

F.Bahçe, 1, 7, 11,15, 21 ve 22 Temmuz tarihlerinde olmak üzere 6 hazırlık maçı yapacak. 30 Temmuz'da Topuk Yaylası'na gidecek sarı-lacivertliler, 1 Temmuz'da bir Rumen takımıyla ilk hazırlık maçını yapacak. F.Bahçe daha sonra 7 Temmuz'da Düzcespor 11 Temmuz'da ise İran 1. Lig takımlarından Zob Ahan ile karşılaşacak. 15 Temmuz'da Dnipro ile İstanbul'da oynayacak F.Bahçe, 21-22 Temmuz'da Afyon'da turnuvaya katılacak.



Nani F.Bahçe'ye imzayı atmış!

Portekiz basınına göre Fenerbahçe, Nani için Manchester United'a 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Sarı-lacivertli kulüp, Portekizli yıldıza ise senelik 3 milyon Euro net ücret ödeyecek. Portekiz basını, bu ücretin yıldız oyuncunun İngiliz kulübünden aldığı 5 milyon Euro'luk ücretten az olduğunu belirtti. Ön protokol imzalanan Nani'nin bu hafta içinde İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.








#Fenerbahçe
#Terraneo van Persie
#Amsterdam
9 yıl önce