|

Paris'te yeni saldırı iddiası

Fransız polis ekiplerinin Paris'te bir sinagogun olduğu ve çember altına aldıkları sokağı boşalttığı belirtildi. 200 kişinin tahliye edildiği ifade edilirken, polis sinagog önündeki bekleyişini sürdürüyor.

15:11 - 10/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 16:06 - 10/01/2015 Cumartesi
AA
.
.
Bölgede bulunan  Paris'in Jean-Jaures bölgesindeki Jean Nohain çıkmaz sokağında bulunan sinagogun etrafının polis ekiplerince çevrildiğini bildirdi.


Polisin operasyon hazırlığında olduğu ifade edilirken, bölgenin trafiğe ve yaya girişine kapatıldığı belirtildi.


Fransız basını ise, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak, sokakta birkaç el silah sesinin duyulduğunu ve sinagog yakınlarında bir rehin alma eyleminin olabileceğini öne sürdü.

Fransız polisi, başkent Paris'te çember altına aldığı sinagogu boşalttı. 
Bölgeden alınan bilgiye göre, Paris 19. bölgede yer alan Jean Nohain çıkmaz sokağında bulunan Michkenot Sinagogu'nun etrafındaki güvenlik çemberinin kaldırıldığını ve sinagogun boşaltıldığını bildirdi.

Yaklaşık 200 kişinin polis tarafından sinagogdan çıkartıldığını, sayıları azaltılan polis ekiplerinin ise sinagog önünde beklemeye devam ettiğini kaydetti.


Fransız basını, görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak, sokakta birkaç el silah sesinin duyulduğunu ve sinagog yakınlarında bir rehin alma eyleminin olabileceğini öne sürmüştü.

#Sinagog
#Paris
#Jean-Jaures
#Charlie Hebdo
9 yıl önce