|

Mehmet Topal'a İngiliz kancası

Fenerbahçe'nin en istikrarlı oyuncusu Mehmet Topal, İngiltere'nin dev kulüplerinin transfer gündeminde ilk sıralarda yer alıyor.

Yeni Şafak
10:48 - 5/06/2015 Cuma
Güncelleme: 07:56 - 5/06/2015 Cuma
DHA

Sarı-Lacivertli kulüp ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet Topal'a gelen teklifler ile menajerleri ilgilenirken bu teklifler kulübe de iletildi. Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın geçen yıl da istenen milli futbolcuyu bırakmaya hiç niyeti yok. Teknik direktörün belirlenmesinin beklendiği sarı-lacivertli kulüpte Mehmet Topal kalitesinde bir ön libero bulunması zor ve pahalı olduğu için Topal'a kaptanlık formülü geliştirilecek.



Emre Belözoğlu sözleşme yenilemezse Mehmet Topal'ı yeni sezonda kaptan olarak düşünen sarı-lacivertliler, milli futbolcuyu kaptanlık pazu bandı ile taçlandıracak. Emre kalsa bile Mehmet topal ikinci kaptan olacak.



5 NUMARALI FORMAYI PREMIER LİG'DE Mİ GİYECEK

3 senedir Fenerbahçe'nin formasını sırtında başarıyla terleten Topal, İspanya'da 5 numaralı formayı giyiyordu. 5 Numaralı forma ile Premier Lig'de de oynamak istediği çevresindeki yakın arkadaşlarınca bilinen Mehmet Topal'ın önceliği her zaman Fenerbahçe'ye verdiği de biliniyor. Ancak İngiltere'den gelen teklifler oldukça cazip. Manchester City, Liverpool, Tottenham, Everton ve son olarak Chelsea tecrübeli oyuncuyu transfer gündemine aldı.



YÖNETİM 5 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİF EDECEK

Fenerbahçe Yönetimi Mehmet Topal'ın bedavaya ayrılmaması için milli oyuncuya sözleşme uzatma teklifi yapmaya hazırlanıyor. Kalan 1 yıllık sözleşmesi yenilenerek 5 yıla uzatılması ve kaptanlık verilmesi çok yakın bir ihtimal

#mehmte topal
#fenerbahçe
#transfer
#ingiliz ekipleri
9 yıl önce