|

Olimpiyat madalyasına yürüyorlar!

Atletizm Federasyonu Yürüyüş Milli Takım Antrenörü Sebahattin Tatar, 2016 Rio Yaz Olimpiyat Oyunları'na en az 3 sporcuyla katılmak istediklerini söyledi.

Yeni Şafak
10:38 - 18/11/2014 Salı
Güncelleme: 09:40 - 18/11/2014 Salı
DHA

Recep Çelik, Semiha Özdemir, Şahin Şenoduncu, Özgür Ozan Pamuk, Mert Atlı, Ersin Tacir, Murat Can Karapınar ve Süleyman Baytar'dan oluşan 8 kişilik yürüyüş milli takımı, Antalya'da kampa girdi. Akdeniz Üniversitesi ile Duacı bölgesinde 2 hafta çalışacaklarını belirten antrenör Sebahattin Tatar, şöyle dedi: "İkinci kamp dönemini geçiriyoruz. Amacımız en az 3 sporcuyla Rio Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edip dereceye girmek. Bunu yapabilecek güçteyiz. Yapmamız gereken inançlı ve sistemli çalışmak."


2008 Pekin Olimpiyat Oyunları'nı 32'nci sırada tamamladığını belirten Recep Çelik ise "Hedefim Rio'da ilk 5'te yer almak. Ana hedefimiz madalya kazanmak. Pekin Olimpiyatları, benim için tecrübe oldu. Hatalarımdan ders çıkararak daha fazla çalışıyorum" diye konuştu.


Tek kadın sporcu Semiha Özdemir ise 2012'de Londra Olimpiyatları'nda yarıştığını, olimpiyat vizesi almak için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti, "Olimpiyatta ilk 10'a girmeyi hedefliyoruz" dedi.

#ATLETİZM
#YÜRÜYÜŞ MİLLİ TAKIMI
#2016 RIO OLİMPİYATLARI
9 yıl önce