|

Sydney'de çatışma: 1 ölü

Avustralya'nın Sydney ketinde çıkan silahlı çatışmada bir kişi öldü, iki kişi yaralandı. Yetkililer çatışmanın nedenleri ve çatışmaya karışanlar hakkında bir açıklama yapmazken, Silahlı çatışma sonrasında polis bir kişiyi de tutukladı.

Yeni Şafak
09:37 - 7/03/2016 Monday
Güncelleme: 07:41 - 7/03/2016 Monday
AA

Avustralya'nın Sydney kentinde meydana gelen silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti.



Yeni Güney Galler (NWS) polis yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, Sydney'in Ingleburn semtinde silahlı çatışmada çıktı.



Çatışmada, ismi açıklanmayan 43 yaşında bir erkek hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Liverpool Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralı erkekten biri acil ameliyata alınırken, vücudunun alt kısımlarından yaralanan diğeri de tedavi ediliyor.



Silahlı çatışma sonrasında polis bir kişiyi de tutukladı. Silahlı olduğu belirtilen diğer kişinin bulunduğu iş yeri ise kordon altına alındı.



Halen devam eden operasyonda polis bölgedeki sokakları giriş çıkışa kapatırken, silahlı olduğu belirtilen kişi ile görüşmeler devam ediyor.



Çatışmanın nedenleri ve çatışmaya karışanlar hakkında bir açıklama yapmayan NWS polis yetkilileri, operasyonun hassas bir noktada bulunmasından dolayı başka bir bilgi paylaşımında bulunmayacaklarını duyurdu.



#Avustralya
#çatışma
8 years ago