|

Sağlam: Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 23 Kasım'da sahalarında yapacakları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin "Bu hafta iyi mücadele ortaya koyup, iyi futbol oynayacağız. Bu maçı kazanarak gelecek güzel günlerin başlangıcını yapacağız. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum" dedi.

Yeni Şafak
16:56 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 15:59 - 21/11/2014 Cuma
AA
Sağlam, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Kayseri Erciyesspor ile hafta sonu önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlattı.


Hiç hoş olmayan, kendisini mutlu etmeyen yerden uzaklaşmak adına güzel bir fırsat yakaladıklarını ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:


"Futbol şansızlığının bizi çok etkilediğini görüyoruz. Her takımın başına gelebilen şeyler bizim başımıza çok daha fazla geldi. Hak etmediğimiz puanların hanemize yazılmasına engel oldu. Sezon başından beri yaşadığımız futbol şansızlıkları Sivasspor maçının son dakikasında attığımız golle son buldu. O gol Eskişehirspor'un bütün şansızlıkları ortadan kaldırdı ve önümüzde yeni bir sayfa, güzel bir gelecek açtı. Bu hafta iyi mücadele ortaya koyup, iyi futbol oynayacağız. Bu maçı kazanarak gelecek güzel günlerin başlangıcını yapacağız. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Onlar da giydikleri formanın kıymetini ve değerini biliyor. Pazar günü iyi mücadele ve futbolla camiaya ve taraftarımıza güzel bir galibiyet armağan edecekler."


"Pazar gününden çok umutluyum"


Sağlam, Eskişehirspor taraftarının da takımını maçın başından sonuna kadar gönülden destek vermesini gerektiğini vurguladı.


Jerry Akaminko'nun sakatlığının devam ettiğini anlatan Sağlam, şunları söyledi:


"Aytaç iyi durumda. İsteğimiz kadroyla maça çıkma şansını elde edeceğiz. Pazar gününden çok umutluyum. Eskişehirspor'un yükselişi devam edecektir. Bu konuda yönetimimiz de sorumluluk aldı. Taraftarımızı mutlu edecek, bir kampanya hazırladık. Herkes bu işe sahip çıkmış durumda. İnşallah, Eskişehirspor'u temsil eden her grup, olayın ciddiyetinin farkında."
#Futbol
#SÜPERLİG
#Eskişehirspor
#Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam
#Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor
#Jerry Akaminko
#Sivasspor
9 yıl önce