|

Düzce’de elektrikler ne zaman gelecek? 23 Kasım Düzce elektrik kesintisi

Düzce'de depremin ardından yaşanan elektrik kesintisi vatadaşlar tarafından merak kazandı. Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce depremi Gölyaka merkez üssü olmak üzere, çevre illerde olan Zonguldak, Ankara, Bursa, İstanbul ve diğer şehirlerden de hissedildi. Düzce'de yaşanan depremin ardından olası kazalara önlemek amacıyla elektrik kesintisi yaşandı. Peki, Düzce'de elektrikler ne zaman gelecek? AFAD elektrik kesintisi ile iglili bilgi verdi. İşte 23 Kasım Düzce depremi elektrik kesintisinin detayları..

13:53 - 23/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 14:06 - 23/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Düzce elektrik kesintisi
Düzce elektrik kesintisi

Düzce'de 04.08'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depreminin ardından elektrik kesintisi yaşandı. Düzce'de deprem sonrası elektrik kesildi, AFAD sebebini açıkladı. Peki, Düzce’de elektrikler ne zaman gelecek? İşte 23 Kasım Düzce elektrik kesintisiyle ilgili o detay…

DÜZCE'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Elektriklerin ne zaman geleceğine yönelik henüz yeni bir bilgi paylaşılmadı. AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Düzce ilimizin Gölyaka ilçesindeki 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından, an itibarıyla 18 artçı deprem meydana gelmiştir. Bölgede kontrol amaçlı enerji kesintileri uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmamasını önemle rica ederiz.

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Deprem sonrası yaptığı açıklamada, "Çok şiddetli hissettik. Şu anda insanlar evlerinin dışında. Biz deprem kuşağında bir şehiriz. Düzce'de depremle ilgili 30 yıla yakın bir zaman geçti. Konutlarımız %80 oranında yenidir. Bütün ekiplerimizle dışarıda olacağız. Elektrikler kesik." ifadelerini kullandı.

#düzce depremi
#düzce elektrik kesintisi
#elektrik sorgulama
#düzce elektrik
1 yıl önce