|

6, 7, 8 ve 9. sınıflara özel takdir ve teşekkür hesaplama! 2018 e-Okul VBS

2018 e-Okul uygulaması sayesinde takdir ve teşekkür hesaplaması yapabilirsiniz. 19 Ocak’ta okullarda yarıyıl tatili başlayacak. Öğrenciler ise karnelerini almadan önce sonuçları e-Okul ile görebiliyor. Sizler de açıklanan karna notlarına göre 6, 7, 8 ve 9. sınıflar için takdir ve teşekkür hesaplaması yapabilirsiniz.

Yeni Şafak
07:55 - 18/01/2018 الخميس
Güncelleme: 08:35 - 18/01/2018 الخميس
Diğer
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile takdir ve teşekkür hesaplaması yapabilirsiniz.
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile takdir ve teşekkür hesaplaması yapabilirsiniz.

6, 7, 8 ve 9. sınıflar için takdir ve teşekkür hesaplaması yapmak artık çok kolaylaştı. Okulların kapanmasına artık son bir hafta kaldı. Öğrenciler Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yaparak karne notlarını ve sonuçlarını da görebilirler. İşte 2018 e-Okul uygulamasıyla 6, 7, 8 ve 9. sınıflar için takdir ve teşekkür hesaplaması.

e-Okul VBS'ye giriş yaparak rahatlıkla girdiğiniz sınavların sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki haberimiz üzerinden e-Okul VBS ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

E-okul ile takdir-teşekkür hesaplama

Dönem sonuna yaklaşılmasıyla birlikte öğrenciler tarafından takdir-teşekkür hesaplama işleminin nasıl yapıldığı da merak edilmeye başlandı. Takdir-teşekkür hesaplama E-Okul üzerinden yapılabilir. Öğrencilerin hesaplama yapabilmesi için, öğretmenler tarafından tüm ders notlarının sisteme yüklenmiş olması gerekir. Ders notları sisteme yüklendikten sonra, yıl sonu başarı puanına bakılır. Dönem sonunda hangi belgenin alınacağını, yıl sonu başarı puanı belirler. Dönem sonunda yıl sonu başarı puanı;

85,00 – 100 puan aralığında olanlar takdir belgesi,

70,00 – 84,99 puan aralığında olanlar da teşekkür belgesi almaya hak kazanırlar.

Takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

Ders notlarınızı biliyor ve hesaplama işleminin nasıl yapılacağını bilmiyorsanız sizlere sunacağımız bağlantıları kullanabilirsiniz. Aşağıda vereceğimiz bağlantılar aracılığıyla notlarınızı yazarak alacağınız belgeyi görebilirsiniz.


https://takdir-tesekkur.hesaplama.net/

Bu sayfa ile gerekli alanlara notlarınızı yazabilir ve alacağınız belgeyi görebilirsiniz.

#Takdir Teşekkür hesaplama
#e-Okul
#2018 e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi
٪d سنوات قبل
default-profile-img