|

Nişantaşı Üniversitesi''nde devir teslim töreni

Nişantaşı Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Abdullah Bayram, görevini yeni Rektör Prof. Dr. Kerem Alkin'e teslim etti.

İha
00:00 - 3/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 09:48 - 3/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Nişantaşı Üniversitesi''nde devir teslim töreni
Nişantaşı Üniversitesi''nde devir teslim töreni

11 Mart 2014 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kerem Alkin, Nişantaşı Üniversitesi''nin Bayrampaşa Kampüsü'nde düzenlenen törenle Nişantaşı Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Abdullah Bayram''dan görevi teslim aldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Abdullah Bayram, iki yıllık gurur verici bir dönemin ardından Prof. Dr. Kerem Alkin ile beraber yeni bir yapılanmaya gitmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Nişantaşı Üniversitesi''ni marka bir üniversite haline getirmek için desteğini her zaman sürdüreceğini ve birlikte yola devam edeceklerini söyleyen Prof. Dr. Bayram, Prof. Dr. Alkin''e görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Kerem Alkin kimdir?

Doçentlik unvanını Kasım 1998, Profesörlük unvanını ise Nisan 2004'te aldı. 11 Mart 2014 tarihinde Nişantaşı Üniversitesi Rektörü olan Alkin, Mobil Servis Sağlayıcı İş Adamları Derneği'nin (MOBİLSİAD) de Başkanlığını yürütüyor. Harp Akademileri ve Deniz Harp Okulu bünyesinde dersler veren, Genelkurmay Başkanlığı ATASE Komutanlığı SAREM biriminde Planlama ve Değerlendirme Kurulu Üyesi olan Alkin'in ekonomi basınında çok sayıda dergi ve gazetede yazıları yayımlanmaktadır. Ayrıca CNBC-e ve Sky Türk kanallarının kuruluşunda yer aldı, NTV'de program yaptı, Bloomberg HT'de Ekonomi Direktörlüğü görevini başarıyla yürüttü. Referans ve Habertürk gazetelerinde yazıları yayınlandı, Kanal 24'te, Strateji 24 adlı programı hazırlayıp sunan Alkin uzun süre İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı olarak görev yaptı.

10 yıl önce