|

'Taraftar da yanlış yaptı Volkan da'

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, A Milli Takım'ın Kazakistan ile oynadığı maçta yaşanan küfür olayının kesinlikle tasvip edilemeyeceğini ancak Volkan’ın sahayı terk etmesinin de doğru olmadığını söyledi.

Yeni Şafak
10:56 - 18/11/2014 الثلاثاء
Güncelleme: 09:57 - 18/11/2014 الثلاثاء
IHA

A Milli Futbol Takımı’nın Kazakistan'ı konuk ettiği karşılaşma öncesi yaşanan olaylarla ilgili tartışmalar devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun disiplin talimatı gereği futbolcunun ceza alıp almayacağı konuşulurken, Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, yaşanan üzücü olay ile ilgili açıklama yaptı.


Yaşanan olayların tasvip edilemeyeceğini kaydeden Bizati, "Orada oynanan milli maç Türkiye’nin maçı. Kimse kızmasın ama oraya küfür etmeye gelmeye ya da saha içinde milli takım oyuncusuna sözlü saldırıda bulunmaya kimsenin hakkı yok. 'Para veriyorum. İster alkışlarım ister küfür ederim' mantığı ile maça gelinmez. 'Milli takım tribünlerinde yabancı takımların taraftarı mı var' sorusu akıllara geliyor. Volkan'ın sahayı terk etmesi belki doğru olmayabilir ama taraftarın yaptığı da hiç ama hiç doğru bir davranış değil" dedi.


Yaşanan olayın önemli bir maç öncesi yapılmış olmasının da üzücü olduğunu belirten Bizati, "Volkan’ın artık o anda neler yaşadığı ve hissettiğini kimse bilemez. Belki orada diğer takım arkadaşları tarafından sahiplenilmemiş duygusu da olabilir. Sonuçta küfür çok yanlış bir durum. Federasyonun ve kulüplerin küfür ve buna benzer olaylar nedeni ile ciddi anlamda önlemler ve cezalar alması gerekiyor" diye konuştu.
#MİLLİ MAÇ
#VOLKAN DEMİREL
#KÜFÜR
#ÖZCAN BİZATİ
#DENİZLİSPOR
٪d سنوات قبل