|

Ekonomi Bakanı'ndan 2016 hedefi

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri haline gelmek için yatırımlar ve sanayileşmeye büyük önem veren Türkiye'nin, 2023 için belirlenen hedeflere ulaşma yolunda var gücüyle çalıştığını bildirdi.

Yeni Şafak
19:52 - 30/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 17:55 - 30/12/2015 Çarşamba
AA

Elitaş, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2016'da tüm vatandaşların barış ve huzur dolu günler geçirmesini temenni ettiğini ve herkesin yeni yılını kutladığını belirtti.



Türkiye'nin kısa zamanda önemli yatırımlarla büyük projeler ve reformları hayata geçirdiğini, tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardığını ifade eden Elitaş, halktan aldıkları büyük güç ve destekle bu başarıların daha da ileriye götürülmesini umduğunu vurguladı.



"Dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri haline gelmek için yatırımlara ve sanayileşmeye büyük önem veren ülkemiz, 2023 yılı için belirlenen hedeflere ulaşma yolunda var gücüyle çalışmaktadır" değerlendirmesinde bulunan Elitaş, şunları kaydetti:



"Son yıllarda dünya gündemini meşgul eden olumsuz bazı ekonomik ve siyasi gelişmelere rağmen ülkemiz, son 13 yılın birikimleri sayesinde uluslararası yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelmiş ve sermayenin serbestçe dolaştığı bir ülke olmayı sürdürebilmiştir. Bu vesileyle tekrar 2016 yılının hemşehrilerimize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, saygı ve sevgilerimi sunarım."



#Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş
#ekonomi
#2023
8 yıl önce